Tijd voor wijn: ‘Chateau Meiland’ bevestigd voor nieuw seizoen

Karen Luiken-31 mei 2022 om 06:12

Tijd voor nog meer wijn, wijn, wijn want ‘Chateau Meiland’ krijgt er wederom nieuwe afleveringen bij. De bekendste familie van Nederland keert binnenkort terug voor een nieuw seizoen. Dat heeft Talpa bevestigd aan RTL Boulevard.

In het nieuwe seizoen krijgen fans te zien hoe het Franse kasteel ein-de-lijk verkocht wordt. Het huwelijk van Maxime en Leroy komt voorbij en ook de nieuwe verhuizing van Erica en Martien wordt gefilmd.

De opnames starten na de zomer. Het is nog niet bekend wanneer het programma op de buis te zien zal zijn.

‘Big Brother’-bewoner Bart staat oog in oog met dochter

Karen Luiken-23 maart 2023 om 15:34

Een nieuwe freeze in het ‘Big Brother’-huis en deze keer voor Bart. Zijn dochter Femke kwam het huis binnen met zelfgemaakte koekjes. Bart probeerde vol te houden, tot Jolien het niet meer kon aanzien en riep dat hij haar moest vastpakken. Duizend euro verdwijnt uit de pot, maar levert wel een heel pakkend weerzien op tussen Bart en zijn dochter.

Lindsey in tranen na lezen brief in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 maart 2023 om 17:12

Deze week geen weekly basics voor de ‘Big Brother’-bewoners, maar daily basics, opgestuurd door hun familieleden. Vandaag is Lindsey aan de beurt en dat gaat niet zonder het laten van een traan. Wanneer de stoere Hollandse een brief van haar thuisfront ontdekt, breekt ze. “Ik wil even niet janken.” Sneak preview!

Ontdek meer