Mattel lanceert eerste trangender Barbie

Karen Luiken-30 mei 2022 om 06:09

Mattel heeft voor het eerst in de geschiedenis van Barbie een transgenderpop opgenomen in de collectie. Het speelgoed is gebaseerd op Laverne Cox, een actrice die vooral bekend is door haar rol als Sophia Burset in ‘Orange is the New Black’.

De pop is een eerbetoon aan de actrice, die afgelopen weekend vijftig jaar is geworden. “Het is al jaren een droom om met Barbie samen te werken en een eigen pop te maken”, zegt Laverne volgens Allure in een verklaring. “Ik kan niet wachten tot fans mijn pop in de schappen vinden en de kans krijgen om een transgender Barbie aan hun collectie toe te voegen. Ik hoop dat mensen naar deze Barbie kunnen kijken en groot kunnen dromen, net zoals ik in mijn carrière heb gedaan.”

De pop draagt een rode jurk over een glinsterende catsuit. Ze heeft blond haar, grote oorbellen en een getinte huidskleur. De Barbie is verkrijgbaar voor 40 dollar.

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer