Mattel lanceert eerste trangender Barbie

Karen Luiken-30 mei 2022 om 06:09

Mattel heeft voor het eerst in de geschiedenis van Barbie een transgenderpop opgenomen in de collectie. Het speelgoed is gebaseerd op Laverne Cox, een actrice die vooral bekend is door haar rol als Sophia Burset in ‘Orange is the New Black’.

De pop is een eerbetoon aan de actrice, die afgelopen weekend vijftig jaar is geworden. “Het is al jaren een droom om met Barbie samen te werken en een eigen pop te maken”, zegt Laverne volgens Allure in een verklaring. “Ik kan niet wachten tot fans mijn pop in de schappen vinden en de kans krijgen om een transgender Barbie aan hun collectie toe te voegen. Ik hoop dat mensen naar deze Barbie kunnen kijken en groot kunnen dromen, net zoals ik in mijn carrière heb gedaan.”

De pop draagt een rode jurk over een glinsterende catsuit. Ze heeft blond haar, grote oorbellen en een getinte huidskleur. De Barbie is verkrijgbaar voor 40 dollar.

Jaël Ost krijgt een dreamy make-over met Coca-Cola Dreamworld

Lola Obasuyi Van Acker-13 oktober 2022 om 14:05

Deze content bevat publiciteit voor Coca-Cola. - Jaël Ost kreeg een kleurrijke en dromerige make-up look van make-up artist Tom V. Hij liet zich inspireren door de kleuren van het limited edition Coca-Cola Dreamworld blikje en Jaël haar liefde voor zeemeerminnen. Look geslaagd? 🤩

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer