‘Cruella’ vanaf vrijdag gratis op Disney+

Dieter Blarinckx-24 augustus 2021 om 07:03

'Cruella', de film waarin Emma Stone in de huid kruipt van de iconische schurk, was een groot succes in de bioscoop. De film werd tegelijk in de bioscopen als op Disney+ uitgebracht. Je moest weliswaar een extra kost betalen om 'm nu al te streamen, maar daar komt vrijdag eindelijk verandering in.

Vanaf dan vervalt immers die extra kost en kan je 'm gewoon gratis bekijken via al je apparaten waar je Disney+ op hebt staan.

'Cruella' vertelt het verhaal van één van de meest fashionable schurken uit het Disney-repertoire. We zien hoe Cruella opgroeide en zo maniakaal werd als de stijlvolle schurk uit '101 Dalmatiërs'!

Vanaf vrijdag te streamen via Disney+!

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer