Verenigde Staten wil waarheid over ufo’s bekendmaken

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 16:28

Groot nieuws van de andere kant van de Oceaan, want het Amerikaanse parlement hield zopas een openbare hoorzitting over ufo’s. Dat was al zo’n dikke 50 jaar geleden. Die hoorzitting kwam er nadat er verschillende “ongeïdentificeerde luchtverschijnselen” gemeld werden tussen 2004 en 2021.

Volgens de overheid willen ze steeds meer en meer eerlijk en openlijk communiceren over deze “ongeïdentificeerde luchtverschijnselen” en dit was al een eerste stap in die richting. Ze stellen dat er verschillende mogelijke verklaringen zijn, zoals afval in de lucht of natuurlijke atmosferische verschijnselen, maar ook buitenlandse vijandige systemen of “andere” redenen.

“Amerikanen moeten meer te weten komen over deze onverklaarbare gebeurtenissen”, klonk het bij panelvoorzitter André Carson. “We weten dat onze militairen te maken hebben gehad met ongeïdentificeerde luchtverschijnselen, en omdat UAP’s potentiële vliegveiligheids- en algemene veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, leveren we een gerichte inspanning om de oorsprong ervan vast te stellen”, klonk het ook bij Ronald Moultrie, die werkt voor de Amerikaanse defensie.

Scott Bray, Bray, adjunct-directeur van de inlichtingendienst van de marine, bevestigde dat er enkele waarnemingen geweest zijn waarvoor voorlopig nog geen verklaring is…. Toch zou er - van zodra er meer duidelijkheid is - openlijk worden gecommuniceerd over deze verschijnselen en van waar deze zouden komen.

Dus stay tuned voor ufo-updates!

Beeld: BBC, NOS

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer