Verenigde Staten wil waarheid over ufo’s bekendmaken

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 16:28

Groot nieuws van de andere kant van de Oceaan, want het Amerikaanse parlement hield zopas een openbare hoorzitting over ufo’s. Dat was al zo’n dikke 50 jaar geleden. Die hoorzitting kwam er nadat er verschillende “ongeïdentificeerde luchtverschijnselen” gemeld werden tussen 2004 en 2021.

Volgens de overheid willen ze steeds meer en meer eerlijk en openlijk communiceren over deze “ongeïdentificeerde luchtverschijnselen” en dit was al een eerste stap in die richting. Ze stellen dat er verschillende mogelijke verklaringen zijn, zoals afval in de lucht of natuurlijke atmosferische verschijnselen, maar ook buitenlandse vijandige systemen of “andere” redenen.

“Amerikanen moeten meer te weten komen over deze onverklaarbare gebeurtenissen”, klonk het bij panelvoorzitter André Carson. “We weten dat onze militairen te maken hebben gehad met ongeïdentificeerde luchtverschijnselen, en omdat UAP’s potentiële vliegveiligheids- en algemene veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, leveren we een gerichte inspanning om de oorsprong ervan vast te stellen”, klonk het ook bij Ronald Moultrie, die werkt voor de Amerikaanse defensie.

Scott Bray, Bray, adjunct-directeur van de inlichtingendienst van de marine, bevestigde dat er enkele waarnemingen geweest zijn waarvoor voorlopig nog geen verklaring is…. Toch zou er - van zodra er meer duidelijkheid is - openlijk worden gecommuniceerd over deze verschijnselen en van waar deze zouden komen.

Dus stay tuned voor ufo-updates!

Beeld: BBC, NOS

Zien: Antwerpse Boerentoren krijgt make-over

Dieter Blarinckx-22 november 2022 om 16:59- Foto:

Daniel Libeskind

De skyline van Antwerpen gaat drastisch veranderen! De bekende Pools-Amerikaanse architect Daniel Libeskind gaat namelijk de Antwerpse Boerentoren in een nieuw jasje steken!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Fernand Huts, de huidige eigenaar van de Boerentoren. Hij koos Daniel Libeskind om dit Antwerpse icoon een make-over te geven.

“De Boerentoren wordt een culturele plek. Er komen geen appartementen of een hotel in, wel een restaurant en een bar. De belangrijkste blikvanger van het ontwerp is een nieuw glazen uitkijkpunt over Antwerpen”, klinkt het aan de Vlaamse pers.

Nu het ontwerp officieel voorgesteld werd, moeten nu de verschillende publieke diensten hun feedback geven. Denk bijvoorbeeld aan de dienst erfgoed, de brandweer,…

Wie weet moet het design dus nog worden aangepast, maar als iedereen akkoord gaat zal de Boerentoren er zo komen uit te zien:

Disney ontslaat nieuwe CEO en haalt oude terug uit pensioen

Dieter Blarinckx-21 november 2022 om 16:29

Voor veel fans en werknemers van The Walt Disney Company komt dit nieuws niet geheel onverwacht, maar Disney heeft dus wel degelijk de huidige CEO aan de kant gezet. Ter vervanging halen ze de oude terug uit pensioen.

Bob Chapek was nog geen drie jaar in functie als CEO van Disney, maar moet nu alweer aftreden. Zijn voorganger, Bob Iger, komt nu even uit zijn pensioen om de rol van CEO weer in te vullen.

Natuurlijk zwijgt Disney in alle talen over de reden van Chapeks ontslag, al weten fans maar al te goed waarom. Chapek kreeg immers bakken kritiek over zich heen omwille van zijn beleid in zowel de film- als pretparkdivisie van Disney. Zo werd hij o.a. al uitgejouwd tijdens publieke vertoningen en er werden zelfs al eieren naar zijn hoofd gegooid.

Bob Iger, de fan favorite, zal zo’n twee jaar aanblijven als CEO. In die tijd wil hij een nieuwe opvolger vinden, die na die periode klaar zal moeten zijn om het bedrijf op de lange termijn te blijven leiden.

Ontdek meer