Dit zijn de acht finalisten van 'The Voice Kids'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:03

Zeven meisjes en slechts één jongen strijden volgende week tegen elkaar in de finale van ‘The Voice Kids’. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, JAP en Jinthe. Eén van hen gaat naar huis met de grote hoofdprijs.

Na de halve finale van gisterenavond zijn de acht finalisten bekend. De coaches Laura Tesoro, Metejoor, Duncan Laurence en K3 hebben hun uitgedunde teams compleet en hopen allemaal op de winst in de finale van 27 mei.

Gloria en JAP vertegenwoordigen in de finale team Laura, Karista en Lina gaan voor de overwinning van team Duncan, Anne en Sien zingen voor team K3 en het team van Metejoor bestaat uit Jinthe en Marie-Émilie.

Wie de winnaar wordt, is natuurlijk nog even afwachten. Maar het is al wel duidelijk wat diegene mee naar huis zal krijgen: heel veel eer, de mogelijkheid om een eigen single op te nemen én een studiebeurs van 10.000 euro.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer