Dit zijn de acht finalisten van 'The Voice Kids'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:03

Zeven meisjes en slechts één jongen strijden volgende week tegen elkaar in de finale van ‘The Voice Kids’. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, JAP en Jinthe. Eén van hen gaat naar huis met de grote hoofdprijs.

Na de halve finale van gisterenavond zijn de acht finalisten bekend. De coaches Laura Tesoro, Metejoor, Duncan Laurence en K3 hebben hun uitgedunde teams compleet en hopen allemaal op de winst in de finale van 27 mei.

Gloria en JAP vertegenwoordigen in de finale team Laura, Karista en Lina gaan voor de overwinning van team Duncan, Anne en Sien zingen voor team K3 en het team van Metejoor bestaat uit Jinthe en Marie-Émilie.

Wie de winnaar wordt, is natuurlijk nog even afwachten. Maar het is al wel duidelijk wat diegene mee naar huis zal krijgen: heel veel eer, de mogelijkheid om een eigen single op te nemen én een studiebeurs van 10.000 euro.

VTM zoekt naar zangtalent voor nieuw programma

Karen Luiken-10 mei 2024 om 09:03

Dacht je dat je alle verschillende soorten talentenshows inmiddels had gezien? Think again. VTM komt binnenkort met ‘Lift You Up’, een programma waarin vier Vlaamse artiesten onbekend zangtalent een ongeziene kans geven.

Metejoor, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck en Bart Peeters gaan op zoek naar muzikale talenten waarmee ze samen hun volgende hit zullen uitbrengen, het podium zullen delen en op tournee zullen gaan. Dat is alles wat we tot nu toe weten. Hoe de show er precies ut gaat zien en welk parcours de kandidaten moeten afleggen, wordt later bekendgemaakt.

“Ik kijk ernaar uit om mijn rol als mentor naar een ander niveau te tillen in dit programma”, zegt Laura Tesoro. “Naast het ontdekken van veel nieuw talent ben ik benieuwd naar de unieke samenwerkingen en de mooie momenten die dat gaat opleveren. Heb ik daar zin in? Heel veel.”

Ook Metejoor kijkt er naar uit: “Ik ben heel benieuwd welke talenten dit nieuwe avontuur durven aangaan. Ik ben alvast bereid om hen een serieuze lift te geven in hun zangcarrière!”

Inschrijven voor 'Lift You Up' kan via de website van VTM.

Mustii niet door naar finale songfestival

Karen Luiken-10 mei 2024 om 06:35

Hij heeft keihard gestreden, maar het mocht helaas niet baten. Mustii is niet door naar de finale van het songfestival. Joost Klein, die onze noorderburen vertegenwoordigd, bemachtigde wél een plekje in de volgende ronde.

Via Instagram laat Mustii van zich horen. “Bedankt voor al jullie steun. Bedankt voor mijn geweldige team. Klaar voor het volgende hoofdstuk, het feestje is nog niet voorbij.”

Behalve België zijn ook Denemarken, Malta, San Marino, Tsjechië en Albanië niet door naar de finale van aanstaande zaterdag. Landen die we wel terug zullen zien, zijn – naast Nederland – Letland, Noorwegen, Oostenrijk, Israël, Estland, Griekenland, Zwitserland, Georgië en Letland.

Zij nemen het op tegen de landen Kroatië, Servië, Portugal, Slovenië, Oekraïne, Litouwen, Finland, Cyprus, Ierland en Luxemburg, die dinsdag al een ticket voor de finale bemachtigden. De landen Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk, die samen ook wel de ‘Big Five’ worden genoemd, waren al zeker van een plekje in de finale.

Ontdek meer