Deze acht singles doen mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’

Karen Luiken-17 mei 2022 om 16:11

Voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ reizen acht originals af naar Gran Canaria voor de vakantie van hun leven. Een tripje dat zorgeloos begint, wordt met de komst van iedere nieuwe ex een steeds grotere hel. Het programma gaat op 12 juni van start, maar de vrijgezellen stellen zich nu alvast voor.

Jennifer
De Vlaamse Jennifer is een echte reality-ster in spé, deze 24-jarige Cardi B look-a-like komt naar 'Ex On The Beach' voor een goede portie drama. Doordeweeks studeert Jennifer communicatie, maar in het weekend gaat ze helemaal los. Al vindt ze het toch wel moeilijk om haar emoties te kunnen communiceren. De goofy dramaqueen van dit seizoen staat open voor alles en is dan ook super sociaal en spontaan. Zal Jennifer het eiland verlaten met de liefde van haar leven, of staat de liefde voor drama haar in de weg?

Joao
De 25-jarige Joao is een echte latino; direct, eerlijk en een beetje gestoord. Inmiddels woont Joao al een aantal jaar in Nederland, en spreekt hij Spaans en Portugees door zijn Braziliaanse roots. Toch is monogamie een lastig woord in alle talen voor Joao. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet, hij is niet bang om te huilen bij een film of om liefde te tonen aan zijn vriendin, toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen of het nou echt is wat hij wil. Hij beschrijft zichzelf als een primeur voor 'Ex On The Beach', de eerste Braziliaan. Zal het Joao lukken om toch dat ene meisje te vinden op het strand of gaat hij met lege (of juist hele volle) handen naar huis?

Joyce
Joyce is een uitgesproken getatoeëerde schoonheid uit Antwerpen. De 25-jarige wimperstyliste is al op vroege leeftijd begonnen met tatoeages, maar vindt het wel jammer dat haar inktplaatjes als een stempel worden gezien. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, haar Instagram DM’s staan vol met berichten. Zelf is ze niet uit op drama, maar toch hangt het altijd om haar heen. Joyce komt naar 'Ex On The Beach' voor de lust. Zal Joyce haar lustige verlangens kunnen waarmaken of gooit haar drama magneet roet in het eten?

Luca
Op zoek naar drama en sensatie? Zoek niet verder want de 23-jarige Luca uit het mooie Twente heeft het allemaal. De playboy komt naar 'Ex On The Beach' voor de lust en hij zal dan ook zeker niet kieskeurig zijn en alleen voor zijn type gaan. Hij komt niet om vrienden te maken maar om zoveel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Als hij dan toch een voorkeur zou moeten geven dan zou hij toch gaan voor een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een tikkeltje arrogantie. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden.

Lynn
De 22-jarige Brabantse Lynn is een echt feestbeest. Verliefd wordt ze niet snel, tenzij er een druppel alcohol in zit, want dan kijkt ze door een roze bril. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, wel veel scharrels en friends with benefits. Niks is te gek voor Lynn, vooral als ze heeft gedronken kent ze geen schaamte en beleeft ze de gekste avonturen. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant: ze vindt het leuk om te fitnessen en te kickboksen.

Nick
De ambitieuze Nick is een echte casanova, maar hij is ook zeker niet bang om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het geen moeite om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen. Naast sporten en werken gaat hij graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso heeft hij zijn praatjes in praktijk kunnen brengen.

Stevie
De sfeermaker van dit seizoen, dat is de 25-jarige Stevie uit Heerlen. Ze is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil dat iedereen zich gewaardeerd voelt, voor ongemakkelijke stiltes is geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar tegen seksuele avonturen zegt ze geen nee.

Tcheutche
De 23-jarige Tcheutche is een Vlaamse vlogger met Congolese roots. Het hebben van een fitte lifestyle vindt hij belangrijk, maar hij wil niet bestempeld worden als een ‘fitboy’. Hij houdt graag zijn opties open bij de vrouwen, maar het label player krijgt hij liever niet. Tcheutche staat zeker open voor een relatie, voor hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer