Opnames nieuwe reeks Samson & Marie van start

Karen Luiken-17 mei 2022 om 15:34

De opnames van een nieuwe reeks van Samson & Marie zijn gestart. De show bevat nieuwe nummers én shows, en is vanaf september te zien op Ketnet.

Na een succesvolle eerste reeks is het nu tijd voor ‘Samson & Marij IJsjestijd’. Speciaal daarvoor hebben Samson en Marie hun busje omgetoverd tot een ijssalon dat neerstrijkt op een stadsplein. Ze ontmoeten vrienden, gaan op zoek naar verhalen en heten vier speciale gastpersonages een warm welkom.

"Samson en ik kijken er naar uit om terug samen op de set te staan. En dat er nieuwe gastacteurs opduiken maakt het éxtra spannend!", zegt Marie.

‘Samson & Marie IJsjestijd’ zal in he tnajaar te zien zijn op Ketnet.

Openhartig gesprek tussen Dilano en Jimmy in ‘Big Brother’

Karen Luiken-15 maart 2024 om 13:57

Leken er eerder deze week nog barstjes te ontstaan in de vriendschap tussen Jimmy en Dilano, nu zijn de twee niet te breken. “Ik geloof voor de volle 200 procent dat jij een finalekandidaat bent, ook al geloof je niet in jezelf”, vertelt Jimmy in onderstaande sneak preview aan Dilano.

Barstjes in vriendschap 'Big Brother'-maatjes Jimmy en Dilano

Karen Luiken-13 maart 2024 om 16:24

Jimmy en Dilano zijn al weken twee handen op één buik. Hun vriendschap kan alles aan. Althans, dat dachten ze. Enkele inzichten van kijkers lijken verandering te hebben gebracht in hun band, waardoor ze nu allebei twijfelen aan de oprechtheid van de ander. Houdt hun vriendschap wel stand? “Ik weet niet of ik hem nog kan vertrouwen”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer