Red Bull lanceert zomers drankje met cactussmaak

Karen Luiken-11 mei 2022 om 15:43

Het is zomer! Nou ja, nog niet helemaal. Eigenlijk breekt het nieuwe seizoen pas over een kleine anderhalve maand aan. Toch komen we nu al helemaal in de tropische sferen en dat hebben we allemaal te danken aan Red Bull. Het merk lanceert een verfrissend nieuw drankje.

De nieuwe summer edition van Red Bull is exotisch, zomers en ontzettend dorstlessend. Het drankje combineert de bekende eigenschappen van de normale Red Bull met de verfrissende smaak van een cactusvrucht. Wat je daarvan mag verwachten? Een golf van rode bessen, overvloeiend in tropisch fruit en een bloemige finish.

Het is niet de eerste keer dat Red Bull met een zomers smaakje komt. Eerder lanceerde het bedrijf al de smaken watermeloen, tropisch fruit, kokosnoot en blauwe bes.

Kanye West ontwerpt nieuwe McDonald's-verpakking

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Kanye West is bezig met een spannend project. Geen nieuwe muziek dit keer of een exclusieve kledingcollectie, maar een samenwerking met McDonald’s. De rapper gaat nieuwe voedselverpakkingen voor de hamburgergigant ontwerpen.

Speciaal voor de aankondiging keerde Kanye voor het eerst sinds twee maanden terug naar Instagram. Daar deelde hij een foto van een nieuw hamburgerdoosje voor McDonald’s.

“Ye werkt samen met de legendarische ontwerper Naoto Fukasawa om de verpakking van McDonald’s opnieuw uit te vinden”, aldus de artiest.

Zoals we van Kanye gewend zijn oogt de verpakking minimalistisch en ingetogen. De felle kleuren die McDonald’s normaal gebruikt, zijn nergens te bekennen.

Man eet 50 jaar lang iedere dag een Big Mac

Karen Luiken-22 mei 2022 om 15:05

Een man genaamd Donald Gorske heeft iets bijzonders te vieren. Hij eet al vijftig jaar lang iedere dag een Big Mac van de McDonald’s. Afgelopen dinsdag was zijn jubileum.

Donald heeft vijftig jaar lang vrijwel iedere dag een bezoekje gebracht aan de McDonald’s om een Big Mac te halen. Soms zelfs twee. Hij sloeg in al die tijd slechts acht dagen over en heeft daarmee een wereldrecord te pakken.

De man ging dinsdag naar een plaatselijke McDonald’s in Wisconsin om zijn jubileum te vieren. Het is de plek waar hij in 1972 de eerste hap van een Big Mac at. “Toen heb ik gezegd dat ik deze burger waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zou gaan eten”, zegt hij volgens Guinness World Records. En daar is geen woord aan gelogen.

Het is niet de eerste keer dat Donald een record pakt met zijn liefde voor McDonald’s. In 1999 deed hij dat voor het eerst door als eerste persoon ooit 15.490 Big Macs te eten. In 2021 werkte hij dat totaal bij naar 32.340 burgers.

Ontdek meer