Red Bull lanceert zomers drankje met cactussmaak

Karen Luiken-11 mei 2022 om 15:43

Het is zomer! Nou ja, nog niet helemaal. Eigenlijk breekt het nieuwe seizoen pas over een kleine anderhalve maand aan. Toch komen we nu al helemaal in de tropische sferen en dat hebben we allemaal te danken aan Red Bull. Het merk lanceert een verfrissend nieuw drankje.

De nieuwe summer edition van Red Bull is exotisch, zomers en ontzettend dorstlessend. Het drankje combineert de bekende eigenschappen van de normale Red Bull met de verfrissende smaak van een cactusvrucht. Wat je daarvan mag verwachten? Een golf van rode bessen, overvloeiend in tropisch fruit en een bloemige finish.

Het is niet de eerste keer dat Red Bull met een zomers smaakje komt. Eerder lanceerde het bedrijf al de smaken watermeloen, tropisch fruit, kokosnoot en blauwe bes.

Deze chips smaakt naar... vagina

Karen Luiken-20 september 2022 om 15:47

Dacht je alle meest krankzinnige chipssmaken al geproefd te hebben? Het kan altijd gekker. Een bedrijf uit Litouwen heeft een chips op de markt gebracht die smaakt naar... vagina’s.

De traktatie is afkomstig van het merk Chazz. Reden van deze opmerkelijke verkoop? Volgens recente studies hebben millennials drie keer minder seks dan onze ouders op onze leeftijd. En dat is een probleem, vindt Chazz.

Om ons hier bewust van te maken, komt het bedrijf nu met de vagina-chips. En die proeft - zoals je waarschijnlijk al verwacht - naar het meest intieme gedeelte van de vrouw. De smaken zijn opgesteld door vijf medewerkers van het merk die de opdracht kregen om een lijst samen te stellen met daarop vijf ingrediënten die naar vagina zouden smaken en ruiken.

Benieuwd naar het resultaat? Voor tien euro kun je een zak chips bestellen.

A Chocolatey Love A-Fair B&J nu overal verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:43

De zoetebekjes gaan we doen watertanden met dit artikel, want de gloednieuwe samenwerking tussen Ben & Jerry's en Tony's Chocolonely ligt nu in de winkelrekken!

"Geïnspireerd door onze vrienden bij Tony's Chocolonely, hebben we een ijssmaak gecreëerd om te vieren dat we hun missie vanaf nu ook steunen; een missie om een einde te maken aan moderne slavernij in de cacaoteelt", klinkt het op de site van Ben & Jerry's.

Het gaat om een pot heerlijk chocoladeroomijs met gezouten karamel swirls, karamel stukjes & chocolatey chunks met zeezout. Het is dus een vermenging van de Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie met Tony's Chocolonely's Sea Salt Caramel. YUUUUUUM!

Deze nieuwe pot ijs bestaat ook in een plantaardige versie.

De collab is nu verkrijgbaar in de supermarkt en is zelfs beschikbaar voor thuislevering in geselecteerde steden.

Ontdek meer