Karen's Diner komt naar Amsterdam!

Amber Schepers-11 mei 2022 om 15:00

‘Great Burgers & Rude Service’, dat is het motto van Karen’s Diner. In deze burgertent wordt het personeel getraind tot een echte Karen: zo grof en onbeschoft mogelijk. Voordien kon je het restaurant enkel in Australië vinden, maar het bedrijf breidt zich nu ook in Europa uit.

Wie regelmatig op TikTok scrolt, is het misschien als eens tegengekomen. Een video waarin het personeel van een burgertent hun klanten als stront behandeld. Veel mensen schrikken als ze de filmpjes zien, maar niets is minder waar. Karen's Diner is een restaurant waar de onbeschofte bediening centraal staat. Wat je kan verwachten? De slechtste, grofste en meest brutale bediening van je leven! Wie er iets lekkers wilt gaan eten, kan maar beter een olifantenhuid hebben. Heb je klachten over het eten? Dan heb je best ook wat ballen aan je lijf, want het personeel zal je snoeihard aanpakken. Van een middelvinger tot een opmerkingen over de kleding die je draagt, bij Karen’s Diner kan het allemaal.

Het concept is ontstaan door de bekende meme "Ok Karen", de term die wordt gebruikt om mensen weg te sturen die te veeleisend zijn. De naam Karen wordt gezien als een stereotype naam om een bepaald type vrouw uit te lichten. Vaak wordt hier bevoorrechte middenklasse-vrouw mee bedoeld die verbitterd naar de wereld kijkt en mensen respectloos behandelt.

De eettent is momenteel op verschillende plaatsen in Australië te vinden, maar zo ver moeten we gelukkig niet meer gaan! Door het gigantische succes en de sociale media aandacht, breidde het bedrijf uit naar Europa. Zo kan je de unieke eetervaring nu ook in Engeland beleven. In de steden Manchester en Sheffield kan je uitgescholden worden terwijl je geniet van fastfood op Amerikaanse wijze. Ook onze noorderburen krijgen er binnenkort een ongefilterde eettent bij. Vanaf augustus 2022 opent er namelijk een Karen’s Diner in Amsterdam!

PS:
Goed nieuws voor de Karens onder ons, want als je Karen heet, word je beloond met een gratis drankje!
PPS:
Kinderen jonger dan 16 jaar mogen enkel met hun ouders komen.

Durf jij het aan? Wij helpen je alvast met een klein voorproefje:

Japan wil dat jongeren meer alcohol drinken

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:57

Het is misschien vreemd om te lezen, maar Japan wil wel degelijk de consumptie van alcohol gaan verhogen. Zo willen ze proberen om teruglopende accijnsinkomsten tegen te gaan.

De Japanse belastingsdienst lanceert binnenkort een gloednieuwe campagne om Japanners aan te moedigen om meer alcohol te drinken. Dat zal gebeuren onder de noemer ’Sake Viva’. Hun doel? De krimpende alcoholmarkt/industrie nieuw leven in blazen.

Centraal in de campagne staat natuurlijk het Japanse goedje sake, maar ook eigen Japanse whisky en awamori. Ideeën om deze campagne kracht bij te zetten, of om een originele manier bekend te maken, mogen altijd gepitcht worden bij de Japanse overheid!

Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely slaan de handen in elkaar!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:13

Groot en overheerlijk nieuws voor de zoetbekjes onder jullie, want ijsgigant Ben & Jerry’s heeft aangekondigd dat ze de handen in elkaar slaan met het immens populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely.

Ben & Jerry’s sluit zich vanaf nu aan bij het Tony’s Open Chain, het initiatief waarmee Tony’s Chocolonely andere chocolademakers helpt om hun keten duurzaam, transparant en eerlijk te maken. Zo willen ze slaafvrij chocolade maken en gaan ze langetermijnrelaties aan met cacaoboeren in Ghana en de Ivoorkust. En naast die samenwerking komen er nu ook enkele leuke producten van de twee merken samen!

Zo lanceren Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely nu de nieuwe en overheerlijke ‘Love A-Fair’ producten. Ben & Jerry’s introduceert begin oktober een nieuwe smaak met de populairste Tony’s Chocolonely-variant: melk karamel zeezout. Deze smaak is ook verkrijgbaar in een veganistische uitvoering.

Tony’s Chocolonely van zijn kant komt met twee nieuwe ‘Love A-Fair’-repen, geïnspireerd op twee beroemde Ben & Jerry’s smaken: de ‘donkere melk brownie’ (geïnspireerd op het Chocolate Fudge Brownie-ijs) en de ‘wit strawberry cheesecake’ (geïnspireerd op het Strawberry Cheese-ijs). Die repen zullen begin 2023 in de winkels verschijnen.

Enjoy!

Ontdek meer