Karen's Diner komt naar Amsterdam!

Amber Schepers-11 mei 2022 om 15:00

‘Great Burgers & Rude Service’, dat is het motto van Karen’s Diner. In deze burgertent wordt het personeel getraind tot een echte Karen: zo grof en onbeschoft mogelijk. Voordien kon je het restaurant enkel in Australië vinden, maar het bedrijf breidt zich nu ook in Europa uit.

Wie regelmatig op TikTok scrolt, is het misschien als eens tegengekomen. Een video waarin het personeel van een burgertent hun klanten als stront behandeld. Veel mensen schrikken als ze de filmpjes zien, maar niets is minder waar. Karen's Diner is een restaurant waar de onbeschofte bediening centraal staat. Wat je kan verwachten? De slechtste, grofste en meest brutale bediening van je leven! Wie er iets lekkers wilt gaan eten, kan maar beter een olifantenhuid hebben. Heb je klachten over het eten? Dan heb je best ook wat ballen aan je lijf, want het personeel zal je snoeihard aanpakken. Van een middelvinger tot een opmerkingen over de kleding die je draagt, bij Karen’s Diner kan het allemaal.

Het concept is ontstaan door de bekende meme "Ok Karen", de term die wordt gebruikt om mensen weg te sturen die te veeleisend zijn. De naam Karen wordt gezien als een stereotype naam om een bepaald type vrouw uit te lichten. Vaak wordt hier bevoorrechte middenklasse-vrouw mee bedoeld die verbitterd naar de wereld kijkt en mensen respectloos behandelt.

De eettent is momenteel op verschillende plaatsen in Australië te vinden, maar zo ver moeten we gelukkig niet meer gaan! Door het gigantische succes en de sociale media aandacht, breidde het bedrijf uit naar Europa. Zo kan je de unieke eetervaring nu ook in Engeland beleven. In de steden Manchester en Sheffield kan je uitgescholden worden terwijl je geniet van fastfood op Amerikaanse wijze. Ook onze noorderburen krijgen er binnenkort een ongefilterde eettent bij. Vanaf augustus 2022 opent er namelijk een Karen’s Diner in Amsterdam!

PS:
Goed nieuws voor de Karens onder ons, want als je Karen heet, word je beloond met een gratis drankje!
PPS:
Kinderen jonger dan 16 jaar mogen enkel met hun ouders komen.

Durf jij het aan? Wij helpen je alvast met een klein voorproefje:

NMBS staakt op 31 mei

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:22

Wie met de trein naar school, stage of het werk gaat, let nu best even op. Er zou waarschijnlijk op dinsdag 31 mei een grote staking komen bij de NMBS.

De drie grote vakbonden bij de spoorwegen ACOD, ACV Transcom en VSOA Spoor roepen nu op om op 31 mei massaal te staken. Ze willen naar eigen zeggen “meer koopkracht, beter sociaal overleg, meer investeringen en goede pensioenen”. Dat maakten de drie vakbonden zopas bekend via de media.

Een officieel statement van NMBS is er helaas nog niet, dus stay tuned!

CBO-burger verdwijnt bij McDonald's

Karen Luiken-17 mei 2022 om 15:48

McDonald’s heeft verschrikkelijk nieuws voor fans van het fastfoodrestaurant. De befaamde CBO-burger verdwijnt binnenkort van het menu. Noooo!

De CBO-burger is een burger met gepaneerde kipfilet en krokante spek, gefrituurde uitjes, gesmolten kaas, ijsbergsla en de typische CBO-saus. Het gerecht is al lange tijd een groot favoriet van veel klanten. En toch verdwijnt-ie binnenkort van de menukaart.

McDo-liefhebbers zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met het nieuws. “Zo belachelijk dat ze steeds de beste dingen uit hun assortiment halen”, zo klinkt het in een reactie op Facebook. En: “Loemp, loemper, loempste beslissing ooit. Veel andere die er uit kunnen. Maar voor deze kwam ik naar McDo.”

Ontdek meer