Happy National Eat What You Want Day!

Amber Schepers-11 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by Fábio Alves on Unsplash

Heb jij ook je buik vol van al dat gezonde eten en die gezonde levensstijl? Dan is er vandaag goed nieuws! Op 11 mei wordt National Eat What You Want Day uitbundig gevierd. Niet meer diëten, maar genieten van eten: dat is waar het vandaag allemaal om draait. Van burgers tot pizza en koekjes tot ijs, vandaag mag je alles eten waar je goesting in hebt! Trakteer jezelf op de heerlijkste lekkernijen en lik je vingers erbij af!

‘Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar’: dat motto mag je vandaag helemaal skippen. Met de nationale eet-wat-je-wil-dag krijg je het perfecte excuus voorgeschoteld om all the way te gaan. Prop je ijskast vol, zet je frituurvet al maar aan, want vandaag mag jij er helemaal voor gaan!

Laat dat schuldgevoel achterwegen en geniet van al het lekkers dat er is. Vandaag krijgen de calorieën en de workouts een dikke middelvinger toe gericht. Wist je dat voedingsspecialisten aangeven dat het goed is om je af en toe uit te leven op vlak van fastfood en andere ongezond snacks? Zolang het maar geen gewoonte wordt en je niet té ver gaat.

Die laatste boodschap hebben deze mensen niet zo goed begrepen:

Een pakje friet a day keeps the doctor away! Amber nam dat net iets te letterlijk... Ze eet al 26 jaar lang alleen maar friet.

De was doen, was nog nooit zo fijn! Tempestt geniet er met volle teugen van.

Ben je aan het verbouwen? Vergeet Nicole dan zeker niet te bellen! Zij eet gratis je muren op.

Het overlijden van je geliefde is verschrikkelijk, maar daar heeft Casie de ideale oplossing voor gevonden. De twee zijn nu letterlijk en figuurlijk weer samen.

Salmonella who? Daniel is obsessed met rauwe kip. Smakelijk!

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer