Happy National Eat What You Want Day!

Amber Schepers-11 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by Fábio Alves on Unsplash

Heb jij ook je buik vol van al dat gezonde eten en die gezonde levensstijl? Dan is er vandaag goed nieuws! Op 11 mei wordt National Eat What You Want Day uitbundig gevierd. Niet meer diëten, maar genieten van eten: dat is waar het vandaag allemaal om draait. Van burgers tot pizza en koekjes tot ijs, vandaag mag je alles eten waar je goesting in hebt! Trakteer jezelf op de heerlijkste lekkernijen en lik je vingers erbij af!

‘Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar’: dat motto mag je vandaag helemaal skippen. Met de nationale eet-wat-je-wil-dag krijg je het perfecte excuus voorgeschoteld om all the way te gaan. Prop je ijskast vol, zet je frituurvet al maar aan, want vandaag mag jij er helemaal voor gaan!

Laat dat schuldgevoel achterwegen en geniet van al het lekkers dat er is. Vandaag krijgen de calorieën en de workouts een dikke middelvinger toe gericht. Wist je dat voedingsspecialisten aangeven dat het goed is om je af en toe uit te leven op vlak van fastfood en andere ongezond snacks? Zolang het maar geen gewoonte wordt en je niet té ver gaat.

Die laatste boodschap hebben deze mensen niet zo goed begrepen:

Een pakje friet a day keeps the doctor away! Amber nam dat net iets te letterlijk... Ze eet al 26 jaar lang alleen maar friet.

De was doen, was nog nooit zo fijn! Tempestt geniet er met volle teugen van.

Ben je aan het verbouwen? Vergeet Nicole dan zeker niet te bellen! Zij eet gratis je muren op.

Het overlijden van je geliefde is verschrikkelijk, maar daar heeft Casie de ideale oplossing voor gevonden. De twee zijn nu letterlijk en figuurlijk weer samen.

Salmonella who? Daniel is obsessed met rauwe kip. Smakelijk!

McPlant komt definitief op menukaart McDonald's

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:23

Geweldig nieuws voor mensen die minder vlees willen eten. Na een succesvolle proef heeft McDonald’s besloten de McPlant definitief op de Nederlandse menukaart te zetten.

De McPlant werd in 2020 voor het eerst geïntroduceerd en boekt sindsdien successen in landen als Zweden, Denemarken, Portugal en Oostenrijk. Bij onze noorderburen stond-ie vorig jaar tijdelijk op de menukaart. De traktatie verdween daar even, maar keert nu dus permanent terug.

De burger is gemaakt van erwteneiwit, rijsteiwit, aardappelen en bieten, en gaat gepaard met een broodje met tomaat, sla, ui, augurk, mosterd, sandwichsaus en ketchup. Ook wordt er cheddar smeltkaas toegevoegd.

“We vinden het belangrijk om mee te bewegen met de voorkeur van onze gasten, die steeds meer variatie verwachten. Voor kip bieden we met onze Veggie producten al langere tijd lekkere alternatieven aan, en nu doen we hetzelfde voor rundvlees”, zegt Stijn Mentrop, Marketing Director bij McDonald’s Nederland.

Wafels in penis- en vaginavorm nu verkrijgbaar in Antwerpen!

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:27- Foto:

Gazet van Antwerpen

Het was al een hype in steden zoals New York, Londen, Parijs en Amsterdam, maar nu kan je ook in Antwerpen wafels krijgen in de vorm van een penis of vagina. Place to be: Zizi Boutique op de Sint-Katelijnevest.

Zizi Boutique draait om één ding: lekkere en vooral sexy wafels. Oprichter Maarten Bovee wil “een glimlach toveren op de gezichten van klanten” en daar slaagt hij wel in met zijn wafels in de vorm van penissen en vagina’s.

Op basis van de excentrieke wafels die hij zag in het buitenland, brengt hij nu dit humoristische concept naar Vlaanderen: “De zizi’s en de pumani’s, lekkere wafels met Belgische chocolade waar je nog een extra topping bij kan kiezen: crumble van speculaas of Oreo of pistachenootjes bijvoorbeeld.”

“We spelen hard in op het social media-aspect. De hele shop is opgebouwd om bezoekers een unieke ervaring te bezorgen. Muren waar mensen foto’s voor kunnen nemen. Eentje is helemaal bekleed met roze bont. Op een andere muur werden vleugels van anderhalve meter vervaardigd uit bloemen. En nog elders vind je een roze replica van een beeld van Michelangelo”, vertelde hij in een interview met Gazet van Antwerpen.

Afspraak dus bij Zizi Boutique in Antwerpen!

Ontdek meer