Happy National Eat What You Want Day!

Amber Schepers-11 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by Fábio Alves on Unsplash

Heb jij ook je buik vol van al dat gezonde eten en die gezonde levensstijl? Dan is er vandaag goed nieuws! Op 11 mei wordt National Eat What You Want Day uitbundig gevierd. Niet meer diëten, maar genieten van eten: dat is waar het vandaag allemaal om draait. Van burgers tot pizza en koekjes tot ijs, vandaag mag je alles eten waar je goesting in hebt! Trakteer jezelf op de heerlijkste lekkernijen en lik je vingers erbij af!

‘Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar’: dat motto mag je vandaag helemaal skippen. Met de nationale eet-wat-je-wil-dag krijg je het perfecte excuus voorgeschoteld om all the way te gaan. Prop je ijskast vol, zet je frituurvet al maar aan, want vandaag mag jij er helemaal voor gaan!

Laat dat schuldgevoel achterwegen en geniet van al het lekkers dat er is. Vandaag krijgen de calorieën en de workouts een dikke middelvinger toe gericht. Wist je dat voedingsspecialisten aangeven dat het goed is om je af en toe uit te leven op vlak van fastfood en andere ongezond snacks? Zolang het maar geen gewoonte wordt en je niet té ver gaat.

Die laatste boodschap hebben deze mensen niet zo goed begrepen:

Een pakje friet a day keeps the doctor away! Amber nam dat net iets te letterlijk... Ze eet al 26 jaar lang alleen maar friet.

De was doen, was nog nooit zo fijn! Tempestt geniet er met volle teugen van.

Ben je aan het verbouwen? Vergeet Nicole dan zeker niet te bellen! Zij eet gratis je muren op.

Het overlijden van je geliefde is verschrikkelijk, maar daar heeft Casie de ideale oplossing voor gevonden. De twee zijn nu letterlijk en figuurlijk weer samen.

Salmonella who? Daniel is obsessed met rauwe kip. Smakelijk!

Het bestaat: bag-in-box met alcoholvrije wijn

Karen Luiken-22 april 2024 om 09:59

Alcoholvrije wijn is tegenwoordig zó lekker, dat je aan één fles niet genoeg hebt. Je kunt er met gemak tien glazen van drinken zonder er ook maar een minuscule kater aan over te houden. Maar omdat het onhandig (en zwaar) is om met meerdere flessen te moeten zeulen, heeft het bedrijf Vintense nu iets nieuws op de markt gebracht: de allereerste bag-in-box met alcoholvrije wijn in België.

Naast het bekende assortiment gebottelde wijnen en een aantal heerlijke mocktails, komt Vintense nu met het nieuwe product SOBER, een bag-in-box met alcoholvrije wijn. Dankzij de luchtdichte en lichtbestendige verpakking blijft de optimale kwaliteit tot wel dertig dagen na openen behouden.

De boxen bevatten twee liter alcoholvrije wijn en zijn er in twee verschillende smaken: witte en rosé wijn. "Onze uitdaging bij Vintense is om wijnen te selecteren waarbij het dealcoholisatieproces de natuurlijke kwaliteit niet aantast, waardoor toevoeging van suikers of andere vervangers tot een minimum wordt beperkt”, legt oenoloog Thierry Cowez uit. “Alcohol kan zwakheden verhullen, maar bij dealcoholisatie is er géén ruimte voor compromissen."

De witte wijnsmaak van SOBER is alleen verkrijgbaar bij Carrefour, de rosé bij Delhaize en Carrefour, en later ook bij Colruyt.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer