Meet de vrouwelijke singles van Temptation Island: Love or Leave!

Karen Luiken-19 augustus 2021 om 12:47

Nadat we al kennis hebben gemaakt met de mannelijke vrijgezellen en met de koppels werd het al eens hoog tijd dat we de vrouwelijke singles leerden kennen.
In tegenstelling tot andere jaren zijn de ladies er dit jaar niet om te bewijzen dat je geen enkele man kan vertrouwen, maar wel om de ware liefde te vinden. Zal het hen lukken om met de ware naar huis te gaan of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd?
We stellen graag de 12 vrijgezelle vrouwen aan je voor!

Laure (24)

Laure is een Belgische dame die geen blad voor de mond neemt. Ze heeft in het verleden vaak te maken gehad met bad boys en is nu dan ook op zoek naar een relatie met de ware. Haar type zijn zuiderse, zelfstandige jongens die net zoals haar geen blad voor de mond nemen. Laure is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Jolien (28)

Voor de Vlaamse Jolien is het alles of niets. Ofwel klikt het enorm goed met iemand ofwel botst het. Ze weet zeer goed wat ze wil. Ze is op zoek naar een ‘échte vent’, iemand dominant en die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

Shallie (28)

Deze Vlaamse furie met Italiaanse roots weet hoe het is om vast te zitten in een relatie en hoopt hiermee de mannen tot inzicht te doen komen. Ze valt op ambitieuze mannen met een bad boy look, maar vergis je niet! Deze single is 100% klaar om zich te settelen.

Laura (29)

Deze Belgische schone wordt niet snel verliefd, maar zet haar hart wel open voor een nieuwe relatie op Temptation Island: Love or Leave.

Joyce (28)

Joyce is al een tijdje single en het is moeilijk voor haar om de ware te vinden. Vrijheid is voor haar het belangrijkste in een relatie. Deze zorgzame single uit België is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Chelsy (27)

Chelsy is een avontuurlijke Vlaamse dame die op zoek is naar een relatie waar 100% toekomst in zit. Ze valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.

Jamila (30)

Deze Nederlandse deerne is al zeven jaar vrijgezel. Ze is op zoek naar the real deal en klaar voor huisje, boompje, beestje. Ze is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag met hun problemen oplossen. Ze hoopt dan ook om de mannen uit de koppels veel mental support te bieden.

Michelle (31)

Michelle is een pittige en avontuurlijke Nederlandse single die valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand kan ze er heel snel verliefd op worden en gaat ze er helemaal voor.

Noëlle (26)

Noëlle valt op zorgzame en trouwe mannen. Ze staat open voor nieuwe liefde en hoopt die op Temptation Island: Love or Leave te vinden. Ze heeft al veel meegemaakt in de liefde en hoopt hierdoor de mannen wat advies te geven en een luisterend oor te bieden. Ze komt uit Nederland.

Presley (26)

De avontuurlijke en sportieve Nederlandse Presley bouwt snel een band op met iemand. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Ze praat gemakkelijk over haar gevoelens en hoopt te mannen te kunnen helpen met het denken of ze wel echt met de ware samen zijn.

Kim (22)

De Nederlandse Kim valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzettingsvermogen heeft. Ze is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan.

Joyce (23)

Afsluiten doen we met de Nederlandse Joyce. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie en een lelijk gebit zijn voor haar echt not done. Ze hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave haar nieuwe liefde te vinden.

Temptation Island: Love or Leave, vanaf 27 augustus om 20u35 op Play5

Zien: Grace in tranen na cadeau van Big Brother

Karen Luiken-20 januari 2022 om 17:43

'Big Brother' staat in zijn huis geen boeken toe, maar voor één geval maakt hij een uitzondering. En dat maakt indruk bij Grace. De Braziliaanse schone houdt het niet droog. Een preview!

Bekijk de schandaaldocu over ‘The Voice’ hier

Simon Smetryns-20 januari 2022 om 15:25

Al weken wacht Nederland (en ook Vlaanderen) in spanning op de lancering van de docu over het showbizzschandaal rond 'The Voice of Holland'. Tim Hofman komt met hard bewijs over seksueel misbruik in de talentenshow. Bekijk de docu hier:

Ontdek meer