O'Tacos komt met veggie bowl!

Dieter Blarinckx-09 mei 2022 om 18:31

Fastfoodketen O'Tacos had al enkele maanden heerlijke bowls op het menu staan, maar sinds kort hebben ze ook een alternatief voor de veggies!

Via sociale media lieten ze weten dat nu ook veggies kunnen genieten van een overheerlijke en smeuïge bowl van O'Tacos!

Wat mag je dan verwachten? Het gaat om een bowl gevuld met falafel, frietsaus, currysaus, pepers en lekkere kaas!

Natuurlijk bestaan de populaire bowls ook in 'gewone' versie met vlees. Proef ze nu allemaal in een O'Tacos bij jou in de buurt!

Starbucks Leuven sluit voorgoed de deuren

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 19:55

Pendelaars en studenten die deze week 's ochtends graag nog een koffietje wilden meepikken uit de Starbucks in Leuven, waren eraan voor de moeite. De populaire koffiebar is - en blijft - immers voorgoed gesloten.

Aan de façade van de vestiging in het station van Leuven hing een groot papier met daarop de boodschap: "Starbucks Leuven is helaas voorgoed gesloten. Heel fel bedankt voor alles!".

De Amerikaanse koffieketen zit nog maar enkele jaren in het stationsgebouw, maar sluit dus nu al de deuren. De reden? Die werd voorlopig nog niet gecommuniceerd. Al zouden er wel al plannen zijn voor een nieuwe koffiebar op de plaats waar Starbucks zat.

Mensen die dus nood hebben aan koffie en zich in het station van Leuven bevinden, kunnen nog terecht bij de Panos.

Helaas is er voorlopig nog geen verder nieuws, dus stay tuned!

Deze chips smaakt naar... vagina

Karen Luiken-20 september 2022 om 15:47

Dacht je alle meest krankzinnige chipssmaken al geproefd te hebben? Het kan altijd gekker. Een bedrijf uit Litouwen heeft een chips op de markt gebracht die smaakt naar... vagina’s.

De traktatie is afkomstig van het merk Chazz. Reden van deze opmerkelijke verkoop? Volgens recente studies hebben millennials drie keer minder seks dan onze ouders op onze leeftijd. En dat is een probleem, vindt Chazz.

Om ons hier bewust van te maken, komt het bedrijf nu met de vagina-chips. En die proeft - zoals je waarschijnlijk al verwacht - naar het meest intieme gedeelte van de vrouw. De smaken zijn opgesteld door vijf medewerkers van het merk die de opdracht kregen om een lijst samen te stellen met daarop vijf ingrediënten die naar vagina zouden smaken en ruiken.

Benieuwd naar het resultaat? Voor tien euro kun je een zak chips bestellen.

Ontdek meer