Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-09 mei 2022 om 06:35

De finale van ‘De Mol’ is achter de rug. De saboteur is ontmaskerd, de winnaar is bekend. Sven werd de grote mazzelpik en mag de prijzenpot van 26.390 euro mee naar huis nemen. Denk jij dat jij het beter kan? De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend!

Net zoals ieder ander jaar openen de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ ook dit keer direct na de finale. Wie zin heeft in een spannende reis met Gilles en een groep onbekende mensen, kan zich nu aanmelden via deze site.

Ga je ervoor? Wie weet schitter jij dan volgend jaar net als Uma, Sven en Yens in de allerlaatste aflevering van het programma, dat alweer toe is aan zijn elfde seizoen.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer