Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-09 mei 2022 om 06:35

De finale van ‘De Mol’ is achter de rug. De saboteur is ontmaskerd, de winnaar is bekend. Sven werd de grote mazzelpik en mag de prijzenpot van 26.390 euro mee naar huis nemen. Denk jij dat jij het beter kan? De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend!

Net zoals ieder ander jaar openen de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ ook dit keer direct na de finale. Wie zin heeft in een spannende reis met Gilles en een groep onbekende mensen, kan zich nu aanmelden via deze site.

Ga je ervoor? Wie weet schitter jij dan volgend jaar net als Uma, Sven en Yens in de allerlaatste aflevering van het programma, dat alweer toe is aan zijn elfde seizoen.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

'Extreme Makeover Vlaanderen' nu online te zien!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:43

Heb je afgelopen zaterdag de eerste aflevering van 'Extreme Makeover Vlaanderen' gemist op tv? Geen zorgen, want je kan de aflevering nu ook gewoon online bekijken!

In 'Extreme Makeover Vlaanderen' neemt James Cooke samen met een team van experten, familie, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft.

Wil je de hele aflevering bekijken? Dan kan dat via deze link!

En hoewel het eerste seizoen nog maar net gestart is, gaat Play4 alvast op zoek naar nieuwe deelnemers voor het programma. Wil jij je graag kandidaat stellen? Dat kan dan hier!

Ontdek meer