Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-09 mei 2022 om 06:35

De finale van ‘De Mol’ is achter de rug. De saboteur is ontmaskerd, de winnaar is bekend. Sven werd de grote mazzelpik en mag de prijzenpot van 26.390 euro mee naar huis nemen. Denk jij dat jij het beter kan? De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend!

Net zoals ieder ander jaar openen de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ ook dit keer direct na de finale. Wie zin heeft in een spannende reis met Gilles en een groep onbekende mensen, kan zich nu aanmelden via deze site.

Ga je ervoor? Wie weet schitter jij dan volgend jaar net als Uma, Sven en Yens in de allerlaatste aflevering van het programma, dat alweer toe is aan zijn elfde seizoen.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer