Scarlett Johansson in het geheim zwanger én bevallen

Christophe Moons-19 augustus 2021 om 04:30

Scarlett Johansson kwam de voorbije weken bijna dagelijks in het nieuws nadat ze Disney voor de rechter had gesleept, maar nu blijkt dat de actrice al die tijd ook een groot geheim verborg, en dan nog wel in haar buik.

Scarlett zal er maar weinig van wakker liggen dat Disney niet meer met haar wil samenwerken, want de actrice werd enkele dagen geleden voor de tweede keer mama. Een verrassing van formaat, want niemand - buiten insiders wellicht - wist dat ze zwanger was.

Marcel Pariseau, de woordvoerder van de actrice, gaf het fantastische nieuws woensdag toe aan een Amerikaans magazine, waarna Scarlett's man Colin Jost de geboorte op zijn beurt bevestigde in een droge Instagrampost met de veelzeggende hashtags #wegotawaywithitforalongtime #nokidspolicy #we’regoingtodisneyworld en een korte, maar duidelijke boodschap: "Oké oké, we hebben een kind. Zijn naam is Cosmo. We houden heel veel van hem. Privacy zou erg geapprecieerd worden. Voor aanvragen contacteer onze publicist @chethinks."

Hierop werd de DM van de publicist meteen vol gespamd door fans, wat hem pissed deed reageren in zijn stories: "Dat je geobsedeerd bent door onbekende volwassenen die je aanbidt, is één ding, maar een baby? Get a life."

De 36-jarige Scarlett heeft al een dochter Rose (7) uit een eerder huwelijk, voor Colin is Cosmo zijn eerste kindje. Het koppel, dat er alles aan doet om zijn privé-leven zo veel mogelijk af te schermen van de media, is al enkele jaren samen en trouwde in oktober vorig jaar.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer