Scarlett Johansson in het geheim zwanger én bevallen

Christophe Moons-19 augustus 2021 om 04:30

Scarlett Johansson kwam de voorbije weken bijna dagelijks in het nieuws nadat ze Disney voor de rechter had gesleept, maar nu blijkt dat de actrice al die tijd ook een groot geheim verborg, en dan nog wel in haar buik.

Scarlett zal er maar weinig van wakker liggen dat Disney niet meer met haar wil samenwerken, want de actrice werd enkele dagen geleden voor de tweede keer mama. Een verrassing van formaat, want niemand - buiten insiders wellicht - wist dat ze zwanger was.

Marcel Pariseau, de woordvoerder van de actrice, gaf het fantastische nieuws woensdag toe aan een Amerikaans magazine, waarna Scarlett's man Colin Jost de geboorte op zijn beurt bevestigde in een droge Instagrampost met de veelzeggende hashtags #wegotawaywithitforalongtime #nokidspolicy #we’regoingtodisneyworld en een korte, maar duidelijke boodschap: "Oké oké, we hebben een kind. Zijn naam is Cosmo. We houden heel veel van hem. Privacy zou erg geapprecieerd worden. Voor aanvragen contacteer onze publicist @chethinks."

Hierop werd de DM van de publicist meteen vol gespamd door fans, wat hem pissed deed reageren in zijn stories: "Dat je geobsedeerd bent door onbekende volwassenen die je aanbidt, is één ding, maar een baby? Get a life."

De 36-jarige Scarlett heeft al een dochter Rose (7) uit een eerder huwelijk, voor Colin is Cosmo zijn eerste kindje. Het koppel, dat er alles aan doet om zijn privé-leven zo veel mogelijk af te schermen van de media, is al enkele jaren samen en trouwde in oktober vorig jaar.

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer