Disney breekt volledig met Scarlett Johansson

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:27

Je kon er de laatste weken haast niet naast lezen: de vete tussen actrice Scarlett Johansson en The Walt Disney Company. Aanleiding is het feit dat ‘Black Widow’ tegelijk op Disney+ als in de bioscoop te zien is, waardoor Johansson dus minder verdient volgens haar contract. In dat contract staat immers dat ze een deel van de bioscoopinkomsten krijgt, maar aangezien nu ook veel gezinnen ‘m gewoon thuis bekijken via Disney+, mist ze misschien wel miljoenen. Daarom nam ze een advocaat onder de arm en trok ze Disney voor de rechtbank.

Maar het ‘huis van de muis’ heeft nu ook officieel alle contacten met Johansson verbroken. Dat wil dus zeggen dat we haar niet meer zullen zien in een van de vele franchises die tegenwoordig onder Disney vallen, maar ook dat haar nieuwste film - gebaseerd op de 'Tower of Terro' - geparkeerd is. Die film werd zopas aangekondigd met Johansson als producent én actrice, maar dat ziet Disney niet meer zitten.

Een officieel statement van beide partijen blijft voorlopig nog uit.

Officiële trailer 'The Next 365 Days' is gelost

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 10:09

Met smacht wordt er al maanden gewacht op de nieuwe film in de ‘356 Days’-franchise. Hoewel het eindresultaat pas over tien dagen op Netflix verschijnt, hebben we de eerste vier minuten al kunnen bewonderen. Vandaag is het tijd voor de officiële trailer.

De beelden geven fans een klein voorproefje van de derde film uit de reeks. Specifieke details worden nog even geheimgehouden, maar één ding wordt uit de trailer alvast duidelijk: Laura heeft de schietpartij overleefd en is helemaal alive & kicking. Haar pikante maar intense liefdesavontuur met Massimo kan dus gewoon verdergaan waar het gebleven is. Natuurlijk - wederom - met héél veel seks.

‘The Next 365 Days’ verschijnt op 19 augustus.

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Ontdek meer