Disney breekt volledig met Scarlett Johansson

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:27

Je kon er de laatste weken haast niet naast lezen: de vete tussen actrice Scarlett Johansson en The Walt Disney Company. Aanleiding is het feit dat ‘Black Widow’ tegelijk op Disney+ als in de bioscoop te zien is, waardoor Johansson dus minder verdient volgens haar contract. In dat contract staat immers dat ze een deel van de bioscoopinkomsten krijgt, maar aangezien nu ook veel gezinnen ‘m gewoon thuis bekijken via Disney+, mist ze misschien wel miljoenen. Daarom nam ze een advocaat onder de arm en trok ze Disney voor de rechtbank.

Maar het ‘huis van de muis’ heeft nu ook officieel alle contacten met Johansson verbroken. Dat wil dus zeggen dat we haar niet meer zullen zien in een van de vele franchises die tegenwoordig onder Disney vallen, maar ook dat haar nieuwste film - gebaseerd op de 'Tower of Terro' - geparkeerd is. Die film werd zopas aangekondigd met Johansson als producent én actrice, maar dat ziet Disney niet meer zitten.

Een officieel statement van beide partijen blijft voorlopig nog uit.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer