Disney breekt volledig met Scarlett Johansson

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:27

Je kon er de laatste weken haast niet naast lezen: de vete tussen actrice Scarlett Johansson en The Walt Disney Company. Aanleiding is het feit dat ‘Black Widow’ tegelijk op Disney+ als in de bioscoop te zien is, waardoor Johansson dus minder verdient volgens haar contract. In dat contract staat immers dat ze een deel van de bioscoopinkomsten krijgt, maar aangezien nu ook veel gezinnen ‘m gewoon thuis bekijken via Disney+, mist ze misschien wel miljoenen. Daarom nam ze een advocaat onder de arm en trok ze Disney voor de rechtbank.

Maar het ‘huis van de muis’ heeft nu ook officieel alle contacten met Johansson verbroken. Dat wil dus zeggen dat we haar niet meer zullen zien in een van de vele franchises die tegenwoordig onder Disney vallen, maar ook dat haar nieuwste film - gebaseerd op de 'Tower of Terro' - geparkeerd is. Die film werd zopas aangekondigd met Johansson als producent én actrice, maar dat ziet Disney niet meer zitten.

Een officieel statement van beide partijen blijft voorlopig nog uit.

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Verkoop boek Ali B stilgelegd na beschuldigingen

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:13

‘De Ali B-methode’, een zelfhulpboek waarin Ali B levenslessen deelt, wordt niet langer verkocht. De uitgever van het werk heeft de verkoop stilgelegd na de beschuldigingen die zijn binnen gekomen over de rapper.

In een aflevering van ‘BOOS’ die gisteren op YouTube verscheen, wordt Ali B door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting, intimidatie en aanranding. De uitgever van het boek ‘De Ali B-methode’ zegt geschrokken te zijn en neemt een drastische beslissing.

“Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die zijn bekendgemaakt in het programma ‘BOOS’. We leggen de verkoop van ‘De Ali B-methode’ per direct stil”, zo klinkt het in een verklaring.

Ontdek meer