YUM: Dr Pepper komt met dessertsausje

Dieter Blarinckx-06 juli 2021 om 10:54

Zoetbekjes, deze is voor jullie! Frisdrankmagnaat Dr Pepper lanceerde zopas namelijk een heerlijke zoete siroop voor je ijsje of pannenkoeken te garneren. Net zoals de gekende frisdrank smaakt het zoete goedje naar kersen. Perfect om je ijsjes of eender welke desserts mee af te werken!

Voorlopig kan je ‘m vinden via Amazon, maar helaas is nog niet geweten of die binnenkort ook in de winkelrekken zal liggen.

Smakelijk!

Yumm: Domino's lanceert vegan pepperoni pizza

Karen Luiken-05 januari 2022 om 08:31

Het maken van een keuze op een menukaart wordt voor veganisten moeilijker en moeilijker. Steeds meer horecazaken bieden plantaardig voedsel aan en Domino’s doet daar vrolijk aan mee. De pizzatent komt met een veganistische én een vegetarische versie van de pizza pepperoni.

Domino’s had al twee veganistische pizza’s op het menu staan, maar doet daar met de nieuwe aanwinst nog een schepje bovenop. De Pizza Vegeroni, zoals het nieuwe gerecht heet, kan op verschillende manieren worden samengesteld. Zo heb je qua kazen bijvoorbeeld de keuze tussen mozzarella of een veganistische variant.

"De Pepperoni is een van de populairste pizza’s bij Domino’s. Het was voor ons een logische stap om een veganistische variant te ontwikkelen", zegt Tyla Robinson, Lead Innovation Chef Domino's. "Hiervoor zijn we de keuken ingedoken met de Vegetarische Slager, die de echte vleesliefhebbers laat ervaren dat zij niets hoeven te missen. De Vegeroni is heerlijk kruidig van smaak, heeft een stevige bite en is bijna niet te onderscheiden van de vleesvariant. Dat is precies wat we met de Vegeroni willen: een smaaksensatie die gelijkwaardig is aan onze Pepperoni pizza, maar dan zonder vlees."

Zin in nog een extra gerechtje on the side? Ook daar heeft de pizzaketen aan gedacht. Vanaf nu wordt er bij Domino's ook Vegan Crunchy Chicken en een Vegeroni Cheesybread verkocht.

(Photo by Jordan Nix on Unsplash)

COCKTAIL TIP VOOR MORGENAVOND: Bacardi Spiced Punch

Lola Obasuyi Van Acker-30 december 2021 om 12:00

Dan is deze Bacardi Spiced Punch de perfecte oplossing! Een grote bowl punch die je op het midden van de tafel kan zetten zodat iedereen zelf kan inschenken. Bovendien ziet het er ook nog eens mega feestelijk uit, twee vliegen in één klap!

INGREDIËNTEN:

  • 125ml BACARDI Spiced Rum
  • 400ml BACARDI Superior Rum
  • 400ml Sinaasappelsap
  • 70ml Grenadine
  • 125ml Cranberrysap
  • Garnering: Citroenschijfjes en rozemarijn

En dan… Work your magic! Neem een grote maatbeker of een kan en combineer alle ingrediënten. Laat de mix goed afkoelen in de frigo zodat deze lekker fris wordt. Net voor het serveren giet je alles in een grote kom. Roer er nog wat ijsblokjes en citroenschijfjes doorheen en werk af met rozemarijn. Voila, helemaal klaar voor een geweldig feest!

Ontdek meer