Ruth Beeckmans verliest partner

Amber Schepers-29 april 2022 om 12:29

De partner van de Belgische actrice Ruth Beeckmans (39) is vannacht overleden. Gary Lockitch was brandweerman en groeide op in Zuid-Afrika. Hij werd uiteindelijk 54 jaar oud.

Heel plots en onverwacht moet de Belgische actrice Ruth Beeckmans afscheid nemen van haar partner Gary. De brandweerman is tijdens de nacht van donderdag op vrijdag overleden, dat maakte VTM bekend.

“VTM kreeg vandaag - vrijdag 29 april - het trieste bericht dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans, overleden is”, klinkt het in een reactie van de zender. “De hele VTM-familie betuigt haar diepe en oprechte medeleven. Onze gedachten gaan uit naar Ruth en naar de vrienden en familie van Ruth en Gary. We wensen hen alle steun en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.”

Voor de altijd goedlachse Beeckmans wordt het een bijzonder moeilijke tijd. Het koppel leerde elkaar 15 jaar geleden kennen op een feestje van Ruths zus, toen de actrice 25 was. Hoewel Gary 15 jaar ouder was, sloeg de vonk tussen de twee over na een onenightstand. Die onenightstand leidde uiteindelijk tot een vaste relatie. De twee vormden een mooi gezin samen met hun twee dochtertjes Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (2).

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Ontdek meer