Studentenhuis vormt nieuw decor in 'Familie'

Karen Luiken-29 april 2022 om 06:44

‘Familie’ krijgt er een nieuw decor bij. Vanaf mei zal er in de reeks een groot studentenhuis te zien zijn dat bestemd is voor Louise, Jelle, Kato en Raven.

Louise, Kato en Jelle trekken samen met Hanne en Quinten de deur achter zich dicht van het huis waar ze momenteel nog samen in wonen. Hanne en Quinten betrekken een eigen appartementje, terwijl de rest verkast naar een nieuw studentenhuis. Ze krijgen daarbij regelmatig gezelschap van Louises liefje Raven, die er de deur zal platlopen.

Het studentenhuis is het op één na grootste ‘Familie’-decor ooit en bestaat uit twee volwaardige studentenkamers, een gemeenschappelijke keuken, eetkamer, speelzone, wasruimte, studeerplekjes en gangen naar de kamers. Vanaf 23 mei is de woning in ‘Familie’ te zien. Hier alvast een voorproefje:

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer