'Wie Wordt Wrapper' start zondag 1 mei!

Dieter Blarinckx-29 april 2022 om 06:59

In januari maakten wrappers Thomas en Sien bekend te stoppen bij jeugdzender Ketnet. En de zoektocht naar twee waardige vervangers start nu zondag!

Vanaf zondag 1 mei kun je op Ketnet namelijk de spannende zoektocht naar twee nieuwe wrappers volgen!

Meer dan 4.000 kandidaten schreven zich in om dat felbegeerde plaatsje tussen wrappers Sarah, Gloria en Sander te bemachtigen. Maar er kunnen er uiteindelijk maar twee winnen!

In de vorige editie van 'Wie Wordt Wrapper' won Gloria Monserez het plaatsje van voormalige wrapper Charlotte Leysen.

Check 'Wie Wordt Wrapper' dus vanaf zondag bij Ketnet!

Tweede seizoen 'Arcadia' bevestigd

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 13:56

Hoewel de eerste afleveringen van de Vlaams-Nederlandse serie 'Arcadia' nog maar pas online staan, werd er nu al groot nieuws bekendgemaakt: er komt wel degelijk een tweede seizoen! Dat bevestigde actrice Lynn Van Royen zopas aan de Vlaamse pers.

‘Arcadia’ gaat over Pieter Hendriks, die samen zijn vrouw Cato Christiaens en vier kinderen leeft in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Maar wanneer aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?

De hoofdrollen worden vertolkt door een volledig Vlaams-Nederlandse cast met o.a. Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

Bekijk hieronder de trailer en check de afleveringen op Eén of online via VRT Max!

'Thuis' verwelkomt Aaron De Groeve als Gaby

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:14

‘Thuis’ krijgt er binnenkort een nieuw gezicht bij. Acteur Aaron De Groeve maakt via social media bekend dat hij de cast vanaf half april vervoegt.

Aaron gaat Gaby spelen, een ambitieuze en sympathieke geneeskundestudent. “Ik ben enorm dankbaar dat ik de kans krijg om dit te doen en mij te bewijzen, zeker ook omdat ik nog niet veel acteerervaring heb”, schrijft de acteur op Instagram. “Ik word goed begeleid door de verschillende regisseurs en het productieteam dus dat helpt enorm op de die presteerdruk op mijn schouders te verlichten.”

Naast ‘Thuis’ is Aaron ook samen met Gloria Monserez te zien in ‘Liefdestips aan mezelf’ en in ‘Onderhuids’, een serie die half mei verschijnt.

Ontdek meer