Deze dame veroverde het hart van Fabrizio

Karen Luiken-28 april 2022 om 06:13

Het grote avontuur voor Fabrizio Tzinaridis zit erop. Na een aantal stressvolle maar ook liefdevolle weken heeft de vrijgezel zijn keuze gemaakt. De laatste allerlaatste roos is uitgedeeld aan niemand minder dan... Madieke!

‘De Bachelor’ heeft Fabrizio kennis laten maken met een aantal prachtige dames. Al snel bleek dat hij een paar favorieten had: Sanne, Madieke en Margaux. Zij schopten het tot de laatste drie en mochten met Fabrizio mee op een intieme date.

Met alle vrouwen maakte Fabrizio plezier en beleefde hij intieme momenten, maar toch was er slechts plek voor twee meisjes in de finale. Dat werden Margaux en Madieke. Laatstgenoemde ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Kijk hier mee naar de laatste rozenceremonie:

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer