Australische 'Blind Getrouwd' vanaf vanavond te zien!

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 16:39

Vind je de Vlaamse versie van ‘Blind Getrouwd’ al heftig? Wacht maar tot je de Australische variant ziet. Daar zijn de problemen nóg heftiger, de ruzies nóg explosiever en de liefdes nóg passioneler. Heel blij zijn we dan ook dat het programma vanaf vandaag te zien is bij VTM2.

In dit seizoen staat een groep moedige singles klaar om hun hart weg te schenken in de zoektocht naar de ware. Zonder de ander ooit te hebben gezien geven ze elkaar het jawoord, om elkaar vervolgens pas écht te leren kennen. Ze krijgen daarbij hulp van een seksuologe die de koppels opdrachten geeft als lachsessies, make out sessies en het voeren van gesprekken over seksuele voorwerpen.

Eén van de singles waar we vanavond kennis mee maken is de 29-jarige Belinda. Zij geeft toe nog nooit eerder een vriendje te hebben gehad. "Ik ben echt een kattenmens. Het zijn gewoon wij met z'n tweetjes, ik en mijn kat Benji. Ik heb dus écht hulp nodig! Ik heb niemand om iets mee te delen dus ja, ik verlang naar liefde", aldus Belinda.

'Blind Getrouwd Australië' is vanaf vandaag elke maandag en dinsdag om 20.30 te zien bij VTM 2 en op VTM GO.

'Totally Spies!' krijgt nieuwe afleveringen!

Nico De Greef-15 januari 2022 om 17:44

Acht jaar na de vermoedelijke laatste aflevering van de reeks, heeft 'Totally Spies!'-animator Thomas Astruc op sociale media aangekondigd dat een nieuw seizoen over het geliefde spionnentrio in de maak is.

De avonturen van het geheime spionnentrio Sam, Clover en Alex zijn nog lang niet afgelopen. Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele reeks, heeft op Twitter aangekondigd dat een nieuw seizoen van de razend populaire reeks in de maak is!

"Ik weet niet of dit al is geweten, maar ik heb net ontdekt dat er een nieuwe seizoen van Totally Spies in de maak is! Here we go! Here we gooooo!!"

Hoewel Astriuc zelf niet bij het nieuwe seizoen betrokken zal zijn, laat hij wel weten "zeer blij" te zijn dat de reeks een vervolg krijgt. "Totally Spies was een van de eerste Westere actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien", aldus de animator.

'Totally Spies!' is een animatiereeks van Franse oorsprong die origineel werd uitgezonden tussen 2001 en 2014 in meer dan 150 landen waaronder België en Nederland. De reeks volgt de avonturen van de drie vrouwelijke studenten Sam, Clover en Alex die in het geheim super spionnen zijn bij de ultra geheime spionageorganisatie WOOHP.

In tegenstelling tot de meeste hedendaagse animatieseries zal het nieuwe seizoen geen 3D-animaties gebruiken, maar trouw blijven aan de 2D-tekenstijl van het origineel. De nieuwe afleveringen zullen gemaakt worden door het gloednieuwe Franse productiebedrijf Ollenom Studio in samenwerking met Zodiak Kids. Of het nieuwe seizoen een vervolg op de originele seizoenen zal zijn of een reboot, is momenteel nog onduidelijk. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn is nog bekend.

Verschrikkelijk nieuws voor 'Big Brother'-deelneemster Kitty

Karen Luiken-15 januari 2022 om 07:59

Het ‘Big Brother’-avontuur van Kitty heeft een zwart randje gekregen. De deelneemster heeft gisteren te horen gekregen dat haar vader is overleden.

Het nieuws komt hard aan, maar is geen shock voor Kitty. Haar vader was al langere tijd ziek en de kans was groot dat hij zou komen te overlijden. Kitty heeft voor haar intrek in het ‘Big Brother’-huis dan ook al uitgebreid afscheid van hem genomen.

Ook heeft ze thuis besproken dat als dit zou gebeuren, ze niet zomaar het programma zou verlaten. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis”, aldus de Nederlandse. “Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. ‘Big Brother’ is het eerste dat ik echt voor mezelf doe.”

De keuze is dus gemaakt: Kitty blijft in ‘Big Brother’. Ze heeft toestemming gekregen om met haar moeder te bellen.

Ontdek meer