Australische 'Blind Getrouwd' vanaf vanavond te zien!

Karen Luiken-16 augustus 2021 om 16:39

Vind je de Vlaamse versie van ‘Blind Getrouwd’ al heftig? Wacht maar tot je de Australische variant ziet. Daar zijn de problemen nóg heftiger, de ruzies nóg explosiever en de liefdes nóg passioneler. Heel blij zijn we dan ook dat het programma vanaf vandaag te zien is bij VTM2.

In dit seizoen staat een groep moedige singles klaar om hun hart weg te schenken in de zoektocht naar de ware. Zonder de ander ooit te hebben gezien geven ze elkaar het jawoord, om elkaar vervolgens pas écht te leren kennen. Ze krijgen daarbij hulp van een seksuologe die de koppels opdrachten geeft als lachsessies, make out sessies en het voeren van gesprekken over seksuele voorwerpen.

Eén van de singles waar we vanavond kennis mee maken is de 29-jarige Belinda. Zij geeft toe nog nooit eerder een vriendje te hebben gehad. "Ik ben echt een kattenmens. Het zijn gewoon wij met z'n tweetjes, ik en mijn kat Benji. Ik heb dus écht hulp nodig! Ik heb niemand om iets mee te delen dus ja, ik verlang naar liefde", aldus Belinda.

'Blind Getrouwd Australië' is vanaf vandaag elke maandag en dinsdag om 20.30 te zien bij VTM 2 en op VTM GO.

Temptations Bert doet zijn verhaal over hét grote geheim

Karen Luiken-26 september 2021 om 11:32

De meest besproken deelnemers van ‘Temptation Island’? Daar is geen twijfel over mogelijk; dat zijn Bert en Delphine. Sinds laatstgenoemde onthulde dat haar vriend twee keer een prostituee heeft bezocht, raken fans maar niet uitgepraat over het koppel. Bert, die stug blijft volhouden dat hij enkel gemasseerd is, reageert nu op alle drama.

Het was niet de bedoeling dat dit geheim aan het licht zou komen. Zeker niet op televisie, waardoor duizenden kijkers nu mee kunnen genieten met de problemen van het koppel. Toch besloot Delphine het te vertellen en daar is Bert niet zo blij mee. “Ik vind het jammer dat de reactie van Delphine ‘ik moest verzwijgen van hem’ is”, vertelt de Temptation-kandidaat tegen LoveReality. “Als je iets samen beslist en belooft dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken.”

Bert is van mening dat hij zich niet meer hoeft te verantwoorden voor dingen die vijf jaar geleden zijn gebeurd. “Delphine had me dit vergeven en ik heb haar fouten ook vergeven. Tot slot snap ik nog altijd niet wat dit überhaupt met onze Temptation-deelname te maken had. Misschien als Delphine juiste beelden had gekregen op het eerste kampvuur, van hoe ik mij werkelijk voelde, was dit moddergevecht waarschijnlijk nooit gebeurd.”

Nieuw geheim zet Temptation-villa opnieuw op z'n kop

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:44

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is een pittige. Niet zozeer omdat er mensen vreemdgaan (nog niet), voornamelijk omdat de deelnemende koppels het een en ander te verzwijgen hebben. Nadat Delphine in een eerdere aflevering een groot geheim van Bert onthulde, is het nu Nico die iets moet opbiechten.

Wanneer Nico opnieuw voor Presley kiest bij een date, praten ze over Nico’s vriendinnetje Donna. En dan met name over de heftige manier waarop ze reageerde na zien van de eerste kampvuurbeelden. Nico denkt wel te weten waar die reactie vandaan komt; hij vermoedt dat het iets te maken heeft met het verleden. Maar wat?

Ontdek meer