Meilandjes zitten zonder centen in nieuw programma

Karen Luiken-26 april 2022 om 15:36

De Meilandjes gaan op rantsoen. In het nieuwe programma ‘De Meilandjes Zonder Centen’ laat het flamboyante gezin alle luxe achterwege en moet het rondkomen met een leefloon.

De miljoenenwoning van de familie wordt ingeruild voor een bescheiden huurhuis. Dure boodschappen zitten er niet in, laat staan het kopen van kleding. De gezinsleden mogen slechts een toilettas en een koffer met kleding meenemen. Meer niet. Voor wijnen, wijnen, wijnen zal voorlopig geen budget zijn.

Met het programma, dat is omgedoopt tot ‘Chateau Bijstand’, vragen de realitysterren aandacht voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Het is vanaf woensdag 11 mei om 20.40 uur iedere week te zien op VTM 2!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer