M•A•C lanceert 'Stranger Things'-collectie

Karen Luiken-05 mei 2022 om 12:09

Fan van ‘Stranger Things’ én make-up? Dan ga je heel blij worden van dit nieuws. M•A•C lanceert een lijn die geïnspireerd is op de grote Netflix-hit.

De collectie bevat allerlei verschillende items waarmee fans zich kunnen onderdompelen in de fantasiewereld uit ‘Stranger Things’. Denk aan een lipgloss, blush of oogschaduw. Stuk voor stuk zorgen ze voor buitenaardse looks, de één geïnspireerd op de Mind Flayer, de andere op de Upside Down-wereld. Alles is verkrijgbaar in verschillende tinten.

De collectie is volgens Dominic Skinner, medewerker bij M•A•C, ‘perfect voor degenen die klaar zijn om naar het winkelcentrum te gaan met een frisse kijk op de stijl uit de jaren 80’. “Mijn favoriete tint, Eerie El, zal de Mike in jouw leven keihard voor je laten vallen.”

De ‘Stranger Things’-collectie is vanaf 27 mei verkrijgbaar via de website van M•A•C en ICI Paris. Vanaf 2 juni vind je de items uit de lijn ook in alle winkels van M•A•C.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Streamz lanceert trailer van Chasing Beauty: Perfectie te Koop?

Sofie Verbeeck-03 augustus 2022 om 11:00

Hoe ver zou jij gaan in de zoektocht naar perfectie? Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor esthetische chirurgie. Ze willen er zo perfect mogelijk uitzien en daarvoor gaan ze soms heel ver. In de nieuwe documentairereeks op Streamz worden negen jonge mannen en vrouwen gevolgd in hun zoektocht naar perfectie.

De documentairereeks gaat op onderzoek om te zien hoe gevaarlijk de zoektocht naar perfectie kan zijn. Dat gebeurt aan de hand van getuigenissen van onder andere Anouk Matton, Yasmine Pieraerds, Céline Bourgeois, Jada Sparks en nog enkele anderen.

Vanaf 12 augustus kan je nieuwe Chasing Beauty bekijken op Streamz. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Ontdek meer