M•A•C lanceert 'Stranger Things'-collectie

Karen Luiken-05 mei 2022 om 12:09

Fan van ‘Stranger Things’ én make-up? Dan ga je heel blij worden van dit nieuws. M•A•C lanceert een lijn die geïnspireerd is op de grote Netflix-hit.

De collectie bevat allerlei verschillende items waarmee fans zich kunnen onderdompelen in de fantasiewereld uit ‘Stranger Things’. Denk aan een lipgloss, blush of oogschaduw. Stuk voor stuk zorgen ze voor buitenaardse looks, de één geïnspireerd op de Mind Flayer, de andere op de Upside Down-wereld. Alles is verkrijgbaar in verschillende tinten.

De collectie is volgens Dominic Skinner, medewerker bij M•A•C, ‘perfect voor degenen die klaar zijn om naar het winkelcentrum te gaan met een frisse kijk op de stijl uit de jaren 80’. “Mijn favoriete tint, Eerie El, zal de Mike in jouw leven keihard voor je laten vallen.”

De ‘Stranger Things’-collectie is vanaf 27 mei verkrijgbaar via de website van M•A•C en ICI Paris. Vanaf 2 juni vind je de items uit de lijn ook in alle winkels van M•A•C.

Baden in wijn: dit is vinotherapie

Dieter Blarinckx-13 april 2022 om 18:03

De wijnliefhebbers onder jullie gaan we nu héél blij maken, want heb je al eens gehoord van vinotherapie? Het is exact wat je je erbij voorstelt: baden in wijn!

Twee Nederlands-Limburgse bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen om het eerste grote vinotherapie-concept uit te werken. Concreet worden er baden gevuld met wijn. Mensen kunnen hier dan in baden om te relaxen:

“De Monarchdruif zorgt voor een prachtige kleurintensieve wijn. Dit laatste heeft te maken met het schilcontact en juist dat maakt het baden in de pulp zo uniek en gezond. Er verschuilt zich namelijk een bijzonder stofje in de schil van de blauwe druif: resveratrol. Resveratrol is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van uv-straling." Daarnaast zou het ook ontstekingsremmend werken en huidbeschadiging tegengaan!

Interesse? Dan kan je alvast eens langsgaan bij het kuuroord Thermae 2000, net over de Nederlandse grens!

Enjoy!

Zien: Jitske opent derde salon in Gent!

Dieter Blarinckx-01 februari 2022 om 15:52

Jitske Van de Veire, dochter van MNM-dj Peter Van de Veire, opende vandaag haar derde salon in de Gentse binnenstad. Dat deed ze feestelijk en ceremonieel in aanwezigheid van de Gentse burgemeester, Mathias De Clercq.

Op insta plaatste Jitske een foto van het officiële lintjesknippen voor de deuren van haar gloednieuwe, derde salon. Ze had al een salon in Gent en in Antwerpen, maar haar zaak blijft groeien! Jitske zélf kan je telkens vinden in het salon in de Gentse Brabantdam. Op vrijdagen is ze te vinden in het Antwerpse filiaal in de Kasteelpleinstraat. Het derde salon is vanaf nu geopend in de Vlaanderenstraat in Gent.

Meer info en boekingen kan je hier vinden.