Fanta lanceert nieuwe smaak, maar fans moeten raden welke

Karen Luiken-26 april 2022 om 06:14

Fanta lanceert deze maand een aantal nieuwe varianten. De drankjes zijn knalroze van kleur en liggen sinds kort in de winkel. Enige vraag is alleen: waar smaken ze naar? Die vraag moeten fans beantwoorden.

Nadat Fanta vorig jaar een geheimzinnige blauwe Fanta op de markt bracht, is de nieuwe innovatie van het iconische merk deze keer gehuld in een roze jasje. Het drankje is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld, die garant staan voor zonnige lente- en zomermaanden.

De bedoeling is dat Fanta-fans raden waar de drie verschillende drankjes naar smaken. Hoe ze daarachter moeten komen? Door de smaakpapillen extra hard aan het werk te zetten. Voor wat extra hulp kunnen ze online terecht voor een interactieve zoektocht. Via QR-codes op de flessen of swipe-ups kunnen Fanta-liefhebbers tot eind juli verschillende tips verzamelen.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Coca-Cola lanceert droomachtige smaak

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:31

Kan een drankje naar de magie van dromen smaken? Coca-Cola bewijst van wel. Het merk heeft een nieuwe limited edition smaak gelanceerd en die is geïnspireerd op de oneindige mogelijkheden van onze verbeelding.

Coca-Cola Dreamworld, zoals het nieuwe drankje heet, bevat de vertrouwde smaak van Coca-Cola, aangevuld met een vleugje fantasie. De traktatie bevat geen suiker en is voorzien van een kleurrijke verpakking.

Op het blikje zit een QR-code, waarmee fans toegang kunnen krijgen tot de zogenoemde ‘Coca-Cola Creations Hub’, een plek die met dank aan Tomorrowland gecreëerd is en waarin je wordt meegevoerd in een driedimensionale virtuele A-omgeving met een avatar-DJ.

De nieuwe cola was sinds begin september exclusief beschikbaar bij O’Tacos en Kinepolis en zal vanaf 1 oktober ook te vinden zijn bij Smile Safari en in de winkelrekken.

Ontdek meer