De Bomma uit ‘Familie’ komt met kookboek!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 17:09

Op 26 april zal de 7.000ste aflevering van de populaire VTM-soap ‘Familie’ te zien zijn bij VTM. En om dat impressionante aantal te vieren, heeft ‘Familie’ allerlei leuks in petto!

Naast het feit dat alle 7.000 ‘Familie’-afleveringen exclusief te streamen zullen zijn via VTM GO, er een zoektocht zal plaatsvinden in de 7.000ste aflevering, brengt als klap op de vuurpijl de Bomma ook nog een eigen kookboek uit!

“In ‘Het kookboek van De Bomma’ bundelen de populaire personages hun 60 favoriete recepten, die ze speciaal voor ‘hun’ Bomma uitgekozen hebben. Elk gerecht wordt ingeleid met een persoonlijk verhaal van de betrokkene”, klinkt het.

“Daardoor is dit boek niet gewoon wat recepten bijeen, maar wel een verzameling van de mooiste momenten en herinneringen aan de vele familiefeesten van de Van den Bossches. Ieder die me nauw aan het hart ligt, heeft zijn of haar lievelingsgerecht achtergelaten. Een schoner cadeau kon ik mij niet wensen”, klinkt het in het voorwoord van de Bomma zelf.

Dit speciale kookboek is nu te koop via vtmshop.be of bij jou in de buurt in de dagbladhandel en kost zo'n 25 euro!

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

'De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert' vanavond op tv!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:26

Vanavond is het zover: in de speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ komen we te weten wat er zich allemaal afspeelde achter de schermen van de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’.

Na een vertraging van ongeveer 3 jaar nam Gert op zondag 17 april afscheid van hondje Samson in de allerlaatste show van ’Samson & Gert’. En ook de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ was ter plaatse om dat legendarische moment op beeld vast te leggen. En dat resultaat zien we vanavond op tv (en online).

“Ik heb het 32 jaar lang graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je stoppen. 50 was een mooie leeftijd, het is uiteindelijk 54 geworden”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ is vanavond om 19u55 te bekijken via Play4 en op GoPlay!

Ontdek meer