De Bomma uit ‘Familie’ komt met kookboek!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 17:09

Op 26 april zal de 7.000ste aflevering van de populaire VTM-soap ‘Familie’ te zien zijn bij VTM. En om dat impressionante aantal te vieren, heeft ‘Familie’ allerlei leuks in petto!

Naast het feit dat alle 7.000 ‘Familie’-afleveringen exclusief te streamen zullen zijn via VTM GO, er een zoektocht zal plaatsvinden in de 7.000ste aflevering, brengt als klap op de vuurpijl de Bomma ook nog een eigen kookboek uit!

“In ‘Het kookboek van De Bomma’ bundelen de populaire personages hun 60 favoriete recepten, die ze speciaal voor ‘hun’ Bomma uitgekozen hebben. Elk gerecht wordt ingeleid met een persoonlijk verhaal van de betrokkene”, klinkt het.

“Daardoor is dit boek niet gewoon wat recepten bijeen, maar wel een verzameling van de mooiste momenten en herinneringen aan de vele familiefeesten van de Van den Bossches. Ieder die me nauw aan het hart ligt, heeft zijn of haar lievelingsgerecht achtergelaten. Een schoner cadeau kon ik mij niet wensen”, klinkt het in het voorwoord van de Bomma zelf.

Dit speciale kookboek is nu te koop via vtmshop.be of bij jou in de buurt in de dagbladhandel en kost zo'n 25 euro!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer