De Bomma uit ‘Familie’ komt met kookboek!

Dieter Blarinckx-25 april 2022 om 17:09

Op 26 april zal de 7.000ste aflevering van de populaire VTM-soap ‘Familie’ te zien zijn bij VTM. En om dat impressionante aantal te vieren, heeft ‘Familie’ allerlei leuks in petto!

Naast het feit dat alle 7.000 ‘Familie’-afleveringen exclusief te streamen zullen zijn via VTM GO, er een zoektocht zal plaatsvinden in de 7.000ste aflevering, brengt als klap op de vuurpijl de Bomma ook nog een eigen kookboek uit!

“In ‘Het kookboek van De Bomma’ bundelen de populaire personages hun 60 favoriete recepten, die ze speciaal voor ‘hun’ Bomma uitgekozen hebben. Elk gerecht wordt ingeleid met een persoonlijk verhaal van de betrokkene”, klinkt het.

“Daardoor is dit boek niet gewoon wat recepten bijeen, maar wel een verzameling van de mooiste momenten en herinneringen aan de vele familiefeesten van de Van den Bossches. Ieder die me nauw aan het hart ligt, heeft zijn of haar lievelingsgerecht achtergelaten. Een schoner cadeau kon ik mij niet wensen”, klinkt het in het voorwoord van de Bomma zelf.

Dit speciale kookboek is nu te koop via vtmshop.be of bij jou in de buurt in de dagbladhandel en kost zo'n 25 euro!

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Coca-Cola lanceert droomachtige smaak

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:31

Kan een drankje naar de magie van dromen smaken? Coca-Cola bewijst van wel. Het merk heeft een nieuwe limited edition smaak gelanceerd en die is geïnspireerd op de oneindige mogelijkheden van onze verbeelding.

Coca-Cola Dreamworld, zoals het nieuwe drankje heet, bevat de vertrouwde smaak van Coca-Cola, aangevuld met een vleugje fantasie. De traktatie bevat geen suiker en is voorzien van een kleurrijke verpakking.

Op het blikje zit een QR-code, waarmee fans toegang kunnen krijgen tot de zogenoemde ‘Coca-Cola Creations Hub’. Dit is een platform waar allerlei virtuele en digitale ervaringen te vinden zijn, waaronder ook een samenwerking met Tomorrowland én een avatar-DJ.

De nieuwe cola was sinds begin september exclusief beschikbaar bij O’Tacos en Kinepolis en zal vanaf 1 oktober ook te vinden zijn bij Smile Safari en in de winkelrekken.

Ontdek meer