Domino's voegt vegan pizza's en kip toe aan menu!

Dieter Blarinckx-24 april 2022 om 19:54

Fastfoodketen Domino's heeft enkele lekkere veganistische snacks toegevoegd aan hun vaste menu. Het gaat om vegan pizza's, Crunchy Chicken en Vegeroni Cheesybread!

De keten, die voornamelijk bekend is om de overheerlijke pizza's, probeert nu dus ook de veganistische markt te pleasen. Zo komen er met Vegan Crunchy Chicken, Vegeroni Cheesybread en twee overheerlijke pizza's: Vegan Margherita en de Spicy Vegan!

"Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's! Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk!", klinkt het via hun website.

Komt het water je al in de mond? Check dan hier hun volledige menu!

Wafels in penis- en vaginavorm nu verkrijgbaar in Antwerpen!

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:27- Foto:

Gazet van Antwerpen

Het was al een hype in steden zoals New York, Londen, Parijs en Amsterdam, maar nu kan je ook in Antwerpen wafels krijgen in de vorm van een penis of vagina. Place to be: Zizi Boutique op de Sint-Katelijnevest.

Zizi Boutique draait om één ding: lekkere en vooral sexy wafels. Oprichter Maarten Bovee wil “een glimlach toveren op de gezichten van klanten” en daar slaagt hij wel in met zijn wafels in de vorm van penissen en vagina’s.

Op basis van de excentrieke wafels die hij zag in het buitenland, brengt hij nu dit humoristische concept naar Vlaanderen: “De zizi’s en de pumani’s, lekkere wafels met Belgische chocolade waar je nog een extra topping bij kan kiezen: crumble van speculaas of Oreo of pistachenootjes bijvoorbeeld.”

“We spelen hard in op het social media-aspect. De hele shop is opgebouwd om bezoekers een unieke ervaring te bezorgen. Muren waar mensen foto’s voor kunnen nemen. Eentje is helemaal bekleed met roze bont. Op een andere muur werden vleugels van anderhalve meter vervaardigd uit bloemen. En nog elders vind je een roze replica van een beeld van Michelangelo”, vertelde hij in een interview met Gazet van Antwerpen.

Afspraak dus bij Zizi Boutique in Antwerpen!

M&M’s lanceert nieuwe paarse kleur!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 20:27

Voor het eerst in tien jaar voegt chocoladefabrikant M&M’s een nieuwe kleur toe aan het assortiment: paars. En die kleur is vanaf nu overal te krijgen!

De nieuwe kleur werd met een zalige en muzikale campagne gelanceerd. Op de tonen van 'I'm just gonna be me!' maakte de nieuwe paarse M&M haar entree.

Het paars werd gekozen na een poll waar fans konden stemmen voor hun favoriete kleur. Paars bleek de grote publieksfavoriet.

Bekijk hier de muzikale campagne van de paarse M&M:

Ontdek meer