Tweede seizoen ‘The Proud Family Louder and Prouder’ in de maak!

Dieter Blarinckx-24 april 2022 om 08:23

Goed nieuws voor de fans van de animatieserie ‘The Proud Family Louder and Prouder’ want Disney heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen in de maak is! Het eerste succesvolle seizoen is nu te streamen via Disney+.

De originele ‘The Proud Family Louder and Prouder’-serie van Disney Channel ging in première in 2001 en eindigde in 2005 na twee seizoenen. Het volgde het leven van de veertienjarige Penny Proud, die in de loop van de show de typische tienerproblemen van schooldrama, groepsdruk en tienerhormonen behandelde. De nieuwe reboot - die sinds vorig jaar te streamen is - gaat gewoon verder op de originele serie die eindigde in 2005.

Wanneer het tweede seizoen net te streamen zal zijn, is nog niet geweten. Maar ondertussen kan je hele eerste seizoen streamen via Disney+!

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer