Goedele polst bij Fabrizio over seks met dames

Karen Luiken-20 april 2022 om 20:39

Fabrizio heeft in ‘De Bachelor’ een aantal intieme dates achter de rug. Afspraakjes waarbij hij een etmaal lang met verschillende meisjes mocht doorbrengen. Dat het er af en toe intiem aan toe ging, zal niemand verbazen. Maar weten de dames dat ook van elkaar? Goedele neemt net voor de rozenceremonie poolshoogte bij Fabrizio.

Lindsey in tranen na lezen brief in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 maart 2023 om 17:12

Deze week geen weekly basics voor de ‘Big Brother’-bewoners, maar daily basics, opgestuurd door hun familieleden. Vandaag is Lindsey aan de beurt en dat gaat niet zonder het laten van een traan. Wanneer de stoere Hollandse een brief van haar thuisfront ontdekt, breekt ze. “Ik wil even niet janken.” Sneak preview!

Fans starten crowdfunding voor ‘Big Brother’-afvaller Ali

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:29

Fans van Ali uit ‘Big Brother’ zijn een crowdfunding gestart voor hun idool. Ze willen dat de realityster ondanks zijn vertrek uit het programma tóch met een prijs naar huis gaat. Maar Ali heeft andere plannen met het geld.

Ali was afgelopen zaterdag degene die door de kijkers naar huis werd gestemd. Daarna zij z’n diehard fans inzamelingsactie gestart zodat hun favoriete bewoner niet met lege handen thuis komt te zitten. De teller staat momenteel op 1.700 euro.

Wat Ali daarmee gaat doen? “Ik ben een zeer vrijgevige jongen”, zegt hij in ‘De Tafel van Vier’. “Ik ga dit doneren aan mensen die daar behoefte aan hebben. Primaire behoeftes zoals eten en drinken. En als het kan ga ik het ook doneren aan mensen die het op dit moment moeilijk hebben in Turkije.”

Ontdek meer