'De Verhulstjes’ krijgt special rond afscheid ‘Samson & Gert’

Dieter Blarinckx-19 april 2022 om 16:05

Gert Verhulst nam afgelopen weekend definitief afscheid van zijn hondje Samson in de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’. En van dat moment komt er een speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’.

Tijdens de ‘De Cooke & Verhulst Show’ van maandagavond werden de eerste beelden van ‘De Verhulstjes’-special rond dat afscheid getoond. We krijgen een unieke blik achter de schermen van deze allerlaatste show van Vlaanderens meest iconische duo. In de preview zijn we hoe Ellen, Viktor en Koen Crucke de traantjes moeilijk kunnen bedwingen…

Wanneer de speciale aflevering net te zien zal zijn, is helaas nog niet bekend. Dus stay tuned!

Check het fragment hier.

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Ontdek meer