Baden in wijn: dit is vinotherapie

Dieter Blarinckx-13 april 2022 om 18:03

De wijnliefhebbers onder jullie gaan we nu héél blij maken, want heb je al eens gehoord van vinotherapie? Het is exact wat je je erbij voorstelt: baden in wijn!

Twee Nederlands-Limburgse bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen om het eerste grote vinotherapie-concept uit te werken. Concreet worden er baden gevuld met wijn. Mensen kunnen hier dan in baden om te relaxen:

“De Monarchdruif zorgt voor een prachtige kleurintensieve wijn. Dit laatste heeft te maken met het schilcontact en juist dat maakt het baden in de pulp zo uniek en gezond. Er verschuilt zich namelijk een bijzonder stofje in de schil van de blauwe druif: resveratrol. Resveratrol is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van uv-straling." Daarnaast zou het ook ontstekingsremmend werken en huidbeschadiging tegengaan!

Interesse? Dan kan je alvast eens langsgaan bij het kuuroord Thermae 2000, net over de Nederlandse grens!

Enjoy!

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Hemelser dan hemels: de Street Fries van McCain

Karen Luiken-01 december 2022 om 11:30

Het regent buiten, de televisie staat aan en voetbal wordt uitgezonden. Kan dit perfecte moment nog beter worden? Dat kan, met dank aan McCain. Het merk heeft drie overheerlijke porties Street Fries op de markt gebracht.

Voetbal en friet gaan geweldig samen. Zeg maar gerust dat het een gouden combinatie is. Terwijl het elftal tegen een balletje trapt, werk jij frietje voor frietje naar binnen. McCain zorgt er automatisch voor dat er gescoord wordt. Is het niet met een mooi schot op doel, dan wel met een gevulde maag.

McCain, een Canadees bedrijf dat bekendstaat om zijn aardappelproducten, heeft maar liefst drie verschillende Street Fries in zijn assortiment zitten. De één met de smaak van sweet bbq beef, de ander bacon & cheese? Of ben je toch meer van de pulled pork? Ook dan zit er een optie voor jou tussen.

Hou je van loaded fries en is een frietje stoofvlees jouw ding? Probeer dan zeker één van de varianten van de Street Fries van McCain. Knapperige frietjes met een heerlijke saus, gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Ze smaken alsof ze door een chefkok worden gemaakt, maar ze zijn gewoon supersnel door jezelf klaargemaakt: in een oven, Airfryer of microgolf!

Wil jij het ultieme foodtruck-gevoel thuis beleven? Onder het motto 'street food is coming home' laat McCain je wens uitkomen.

Ontdek meer