McDonald’s gaat met nieuwe burger voor Italiaanse vibe

Karen Luiken-13 april 2022 om 16:03

Met het zonnetje dat zich steeds vaker laat zien wordt onze lust naar de zomer steeds groter. McDonald’s voelt blijkbaar dezelfde vibes, want de fastfoodgigant komt met een nieuwe burger helemaal in de vakantiesferen. Vanaf nu staat de Italiaanse Fabulous Fabio op de menukaart!

Italiaanse foodlovers kunnen vanaf vandaag genieten van dit nieuwe pareltje. De burger bestaat uit een brioche sesambroodje, twee genereuze vlees patties, zachte Italiaanse kaas, Batavia salade, verse tomaat, mayonaise en een romige rode pestosaus.

De Fabulous Fabio is in iedere McDo-vestiging in België te vinden. Maar wees er snel bij, want het gaat om een limited edition. Na 30 mei verdwijnt de burger weer van de menukaart.

Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer