Derde seizoen 'The Mandalorian' komt mogelijk deze zomer al

Karen Luiken-13 april 2022 om 06:16

Het zou zomaar eens kunnen dat het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ eerder verschijnt dan verwacht. Acteur Giancarlo Esposito, die die Moff Gideon speelt in de serie, heeft in ‘The Rich Eisen Show’ onthuld wanneer fans de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

‘The Mandalorian’ eindigde zijn tweede seizoen eind 2020. Sindsdien wachten fans met smart op een vervolg en de kans zit er dik in dat ze dat deze zomer al kunnen verwachten.

“Jullie krijgen het snel”, zegt Giancarlo. “Er moeten nog wat laatste dingen gebeuren in de studio, maar ik denk dat het rond de zomer zal komen. Er is nog geen datum, maar die komt heel binnenkort.”

Disney+ heeft de terugkeer van ‘The Mandalorian’ nog niet officieel bevestigd.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer