Onverwachte wending: ‘De Mol’ geeft zelf op

Karen Luiken-11 april 2022 om 05:56

Voor het eerst in de geschiedenis van het programma heeft ‘De Mol’ zelf opgegeven. Philippe verliet de groep na een openhartige getuigenis. Dit en meer zie je in alle onderstaande fragmenten uit de aflevering van gisterenavond.

De mol verlaat het spel
De mol heeft besloten, samen met de redactie, om de groep te verlaten.

Gilles De Coster kiest een nieuwe mol
We zitten even zonder mol, maar daar brengt Gilles De Coster snel verandering in.

Profrenner Thomas De Gendt legt de kandidaten op het rooster
Om een fietsopdracht te winnen heb je een tegenstander nodig. De redactie heeft daarom één van de strafste Belgische renners uitgenodigd: Thomas De Gendt.

Gilles Van Bouwel ontvangt de voormalige mol na plottwist
De voormalige mol heeft een lange weg afgelegd. Hij getuigt er over in de zetel bij Gilles Van Bouwel

Bert, Sven en Yens ontpoppen zich tot indrukwekkende dragqueens
Om een geslaagde dragshow uit te voeren, heb je overtuigende dragqueens nodig. Gelukkig zijn er drie kandidaten die zich daar met plezier voor aanmelden.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer