Onverwachte wending: ‘De Mol’ geeft zelf op

Karen Luiken-11 april 2022 om 05:56

Voor het eerst in de geschiedenis van het programma heeft ‘De Mol’ zelf opgegeven. Philippe verliet de groep na een openhartige getuigenis. Dit en meer zie je in alle onderstaande fragmenten uit de aflevering van gisterenavond.

De mol verlaat het spel
De mol heeft besloten, samen met de redactie, om de groep te verlaten.

Gilles De Coster kiest een nieuwe mol
We zitten even zonder mol, maar daar brengt Gilles De Coster snel verandering in.

Profrenner Thomas De Gendt legt de kandidaten op het rooster
Om een fietsopdracht te winnen heb je een tegenstander nodig. De redactie heeft daarom één van de strafste Belgische renners uitgenodigd: Thomas De Gendt.

Gilles Van Bouwel ontvangt de voormalige mol na plottwist
De voormalige mol heeft een lange weg afgelegd. Hij getuigt er over in de zetel bij Gilles Van Bouwel

Bert, Sven en Yens ontpoppen zich tot indrukwekkende dragqueens
Om een geslaagde dragshow uit te voeren, heb je overtuigende dragqueens nodig. Gelukkig zijn er drie kandidaten die zich daar met plezier voor aanmelden.

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Vervanger gezocht voor 'Big Brother'-presentator Peter Van de Veire

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:18

Er gaat iets veranderen in het aankomende seizoen van ‘Big Brother’. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen zal Peter Van de Veire dit jaar niet samen met Geraldine Kemper de presentatie op zich nemen. Volgens Showbizz24 wordt er gezocht naar een vervanger voor hem.

Peter is teruggekeerd naar zender Eén en zal de hernieuwde versie van ‘Eurosong’ gaan presenteren. Die show, een Vlaamse preselectie van het songfestival, begint op zaterdag 14 januari. Volgens Showbizz24 zal Peter om die reden hoogstwaarschijnlijk niet van de partij zijn bij het Play4-programma ‘Big Brother’.

Een officieel bericht over het mogelijk vervangen van de presentator in ‘Big Brother’ is er nog niet. Laat staan dat het al duidelijk is wie zijn plek over zou nemen. We’ll keep you posted!

Ontdek meer