Komt er een prequel van ‘The Crown’?

Dieter Blarinckx-08 april 2022 om 13:58

Fans van de Netflix-serie ‘The Crown’ gaan door het dolle heen zijn na het lezen van dit nieuws, want er zijn gesprekken lopende over een mogelijke prequel!

‘The Crown’-bedenker Peter Morgan zou naar verluidt zelfs al bezig zijn met het script van de nieuwe prequel-serie. Volgens een anonieme bron zou de serie zelfs uit vijf delen bestaan: “De situatie is vergelijkbaar met die van ‘Star Wars’. Men heeft de mogelijkheid om de franchise uit te breiden door in de geschiedenis te duiken. Het begint met de dood van koningin Victoria en gaat door tot het begin van ‘The Crown‘, namelijk met het huwelijk van de koningin in 1947.”

De serie ‘The Crown’ is een gigantische hit op Netflix en viel zelfs al 21 keer in de prijzen op de Emmy Awards. Het aankomende vijfde seizoen van ‘The Crown’ zal dit najaar te streamen zijn via Netflix.

Zien: teaser tweede seizoen 'Sweet Tooth' gedropt

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:39

Spannend nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth', want op YouTube werd zopas de eerste teaser trailer van het langverwachte tweede seizoen gedropt!

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk hebben we meer zicht op wanneer de nieuwe afleveringen van de fantasyreeks 'Sweet Tooth' online zullen staan. Netflix deelde gisteren immers de eerste teaser trailer van het tweede seizoen.

De serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleden is door een kwaadaardig virus. Dat virus zorgde ook voor hybride baby’s, denk bijvoorbeeld aan half mens, half dier. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader op een afgelegen plek.

Check de teaser trailer hieronder en start vanaf 27 april met streamen:

Tweede seizoen 'The Last of Us' komt pas eind 2024 of begin 2025

Karen Luiken-21 maart 2023 om 06:57

Het gaat nog wel even duren voor het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ op het scherm verschijnt. Hoofdrolspeler Bella Ramsey heeft in ‘The Jonathan Ross Show’ onthult dat fans in ieder geval tot eind 2024 geduld moeten hebben.

Het vervolg op het eerste seizoen werd een paar weken geleden aangekondigd. De opnames daarvan gaan volgens Bella, die Ellie speelt in de serie, waarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar van start.

Daarna gaat de productie verder en wordt er druk gemonteerd. Maar zoals iedereen weet zit daar flink wat tijd in. Het tweede seizoen komt volgens Bella dan ook niet ‘voor het einde van 2024 of het begin van 2025’.

Ontdek meer