De Betcenter Keizer Karel Cup is er eentje voor de ultieme voetballiefhebber

Karen Luiken-13 april 2022 om 10:00

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. De Betcenter Keizer Karel Cup, hét evenement waar tal van ploegen jaarlijks reikhalzend naar uitkijken, gaat binnenkort van start. En dít is het moment om je aan te melden.

De Betcenter Keizer Karel Cup is al jaren het grootste minivoetbalevenement van het jaar. Natuurlijk niet zonder reden. Naast het feit dat je er de volledige voetbalwereld tegenkomt, staat het weekend ook bol van activiteiten voor de ultieme sportliefhebber. Voor profs maar ook voor amateurs. Je kunt het er allemaal vinden.

Het grootste voetbalfestival van Europa vindt plaats van 24 tot en met 26 juni en ontvangt dit jaar 420 ploegen op de Blaarmeersen in Gent. Oftewel: 5.000 enthousiaste deelnemers die - misschien wel net als jij - drie dagen lang de tijd van hun leven beleven.

Het programma gaat vrijdag om 17.00 uur van start en eindigt die dag met een zomerse party. Een dag later gaat het wekkertje al vroeg, want om 09.00 uur beginnen de wedstrijden. Om 10.00 uur kan er een potje beachvolley worden gespeeld en daarna vinden er een enorme barbecue en groot feest plaats. Op zondag worden er opnieuw wedstrijden gespeeld en is het aan het einde van de middag tijd voor de finales.

Elke avond sluiten ze af met een party met een zalige line-up met o.a. Proudmich, Louis XIV, Al Dente & Nina Black. Om het feest helemaal compleet te maken kunnen deelnemers van de Keizer Karel Cup kunnen tegen een goedkoop tarief overnachten op een speciale camping. Snel reserveren wordt aangeraden, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Je team inschrijven? Dat doe je hier!

Kijk hier hoe het er in 2019 aan toe ging:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Voetbalmatch na 2 uur slaap?! Team TAGMAG op Keizer Karel Cup

Lola Obasuyi Van Acker-29 juni 2022 om 15:22

Ontdek meer