De Betcenter Keizer Karel Cup is er eentje voor de ultieme voetballiefhebber

Karen Luiken-13 april 2022 om 10:00

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. De Betcenter Keizer Karel Cup, hét evenement waar tal van ploegen jaarlijks reikhalzend naar uitkijken, gaat binnenkort van start. En dít is het moment om je aan te melden.

De Betcenter Keizer Karel Cup is al jaren het grootste minivoetbalevenement van het jaar. Natuurlijk niet zonder reden. Naast het feit dat je er de volledige voetbalwereld tegenkomt, staat het weekend ook bol van activiteiten voor de ultieme sportliefhebber. Voor profs maar ook voor amateurs. Je kunt het er allemaal vinden.

Het grootste voetbalfestival van Europa vindt plaats van 24 tot en met 26 juni en ontvangt dit jaar 420 ploegen op de Blaarmeersen in Gent. Oftewel: 5.000 enthousiaste deelnemers die - misschien wel net als jij - drie dagen lang de tijd van hun leven beleven.

Het programma gaat vrijdag om 17.00 uur van start en eindigt die dag met een zomerse party. Een dag later gaat het wekkertje al vroeg, want om 09.00 uur beginnen de wedstrijden. Om 10.00 uur kan er een potje beachvolley worden gespeeld en daarna vinden er een enorme barbecue en groot feest plaats. Op zondag worden er opnieuw wedstrijden gespeeld en is het aan het einde van de middag tijd voor de finales.

Elke avond sluiten ze af met een party met een zalige line-up met o.a. Proudmich, Louis XIV, Al Dente & Nina Black. Om het feest helemaal compleet te maken kunnen deelnemers van de Keizer Karel Cup kunnen tegen een goedkoop tarief overnachten op een speciale camping. Snel reserveren wordt aangeraden, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Je team inschrijven? Dat doe je hier!

Kijk hier hoe het er in 2019 aan toe ging:

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Ontdek meer