Tranen bij emotioneel vertrek in 'De Bachelor'

Karen Luiken-07 april 2022 om 05:47

Laatste aflevering van ‘De Bachelor’ gemist? Het was er eentje voor in de boekjes. Vrijgezel Fabrizio kreeg namelijk voor de laatste keer in Griekenland de opdracht om een dame naar huis te sturen. Na het maken van een bijna onmogelijke beslissing besloot hij déze vrouw geen roos te geven. En dat zorgde voor een emotioneel vertrek.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer