Say whut? Lange teennagels zijn nu een ding

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 11:32

Lange nepnagels. We zien ze regelmatig. Meestal op de handen, maar er zijn tegenwoordig ook mensen die de boel naar het zuiden verplaatsen en enorme creaties maken op hun teennagels. Mooi? Daarover zijn de meningen verdeeld. Handig? Totaal niet.

Op Instagram worden door verschillende kanalen foto’s gedeeld van mensen – meestal vrouwen – die hun tenen hebben voorzien van nepnagels. Wij vragen ons vooral af hoe je hiermee om moet gaan. Want hoe doe je in hemelsnaam schoenen aan? Behalve een slipper of sandaal past er vrijwel niets omheen. Tenzij je je schoeisel drie maten groter koopt, maar of dat nou zo ideaal is...

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Streamz lanceert trailer van Chasing Beauty: Perfectie te Koop?

Sofie Verbeeck-03 augustus 2022 om 11:00

Hoe ver zou jij gaan in de zoektocht naar perfectie? Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor esthetische chirurgie. Ze willen er zo perfect mogelijk uitzien en daarvoor gaan ze soms heel ver. In de nieuwe documentairereeks op Streamz worden negen jonge mannen en vrouwen gevolgd in hun zoektocht naar perfectie.

De documentairereeks gaat op onderzoek om te zien hoe gevaarlijk de zoektocht naar perfectie kan zijn. Dat gebeurt aan de hand van getuigenissen van onder andere Anouk Matton, Yasmine Pieraerds, Céline Bourgeois, Jada Sparks en nog enkele anderen.

Vanaf 12 augustus kan je nieuwe Chasing Beauty bekijken op Streamz. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Ontdek meer