Say whut? Lange teennagels zijn nu een ding

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 11:32

Lange nepnagels. We zien ze regelmatig. Meestal op de handen, maar er zijn tegenwoordig ook mensen die de boel naar het zuiden verplaatsen en enorme creaties maken op hun teennagels. Mooi? Daarover zijn de meningen verdeeld. Handig? Totaal niet.

Op Instagram worden door verschillende kanalen foto’s gedeeld van mensen – meestal vrouwen – die hun tenen hebben voorzien van nepnagels. Wij vragen ons vooral af hoe je hiermee om moet gaan. Want hoe doe je in hemelsnaam schoenen aan? Behalve een slipper of sandaal past er vrijwel niets omheen. Tenzij je je schoeisel drie maten groter koopt, maar of dat nou zo ideaal is...

Jaël Ost krijgt een dreamy make-over met Coca-Cola Dreamworld

Lola Obasuyi Van Acker-13 oktober 2022 om 14:05

Deze content bevat publiciteit voor Coca-Cola. - Jaël Ost kreeg een kleurrijke en dromerige make-up look van make-up artist Tom V. Hij liet zich inspireren door de kleuren van het limited edition Coca-Cola Dreamworld blikje en Jaël haar liefde voor zeemeerminnen. Look geslaagd? 🤩

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer