Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:20

De derde aflevering van ‘De Mol’ zit erop en die had een verrassend einde. Show gemist of wil je de meest opmerkelijke fragmenten nog eens terugzien? We zetten een aantal beelden voor je op een rijtje.

Een terugblik naar Corry
Nele is niet de eerste kandidaat die zich kwetst tijdens de opnames. Corry heeft haar resterende dagen in Italië op krukken gelopen.

De wekelijkse, hilarische recap van Supercontent
Pieterjan en Jeff van het YouTube kanaal Supercontent maken wekelijks een recap van 'De Mol'.

Yens test de buitenaardse kennis van de andere kandidaten
Tijdens hun maanmissie hebben de kandidaten heel wat weetjes gememoriseerd. En die kennis delen ze graag met Nele.

Frank Focketyn geeft zijn mening over wie volgens hem de mol kan zijn
Acteur Frank Focketyn maakt, op vlak van improviseren, de afweging wie de mol kan zijn. Dat doet hij na een lange acteersessie met de kandidaten.

De afvaller neemt afscheid in mineur
Na een ziekenhuisbezoek is de afvaller genoodzaakt om het spel te verlaten.

Gilles Van Bouwel praat na met de afvaller
"Die gaan wel teleurgesteld zijn."

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer