Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:20

De derde aflevering van ‘De Mol’ zit erop en die had een verrassend einde. Show gemist of wil je de meest opmerkelijke fragmenten nog eens terugzien? We zetten een aantal beelden voor je op een rijtje.

Een terugblik naar Corry
Nele is niet de eerste kandidaat die zich kwetst tijdens de opnames. Corry heeft haar resterende dagen in Italië op krukken gelopen.

De wekelijkse, hilarische recap van Supercontent
Pieterjan en Jeff van het YouTube kanaal Supercontent maken wekelijks een recap van 'De Mol'.

Yens test de buitenaardse kennis van de andere kandidaten
Tijdens hun maanmissie hebben de kandidaten heel wat weetjes gememoriseerd. En die kennis delen ze graag met Nele.

Frank Focketyn geeft zijn mening over wie volgens hem de mol kan zijn
Acteur Frank Focketyn maakt, op vlak van improviseren, de afweging wie de mol kan zijn. Dat doet hij na een lange acteersessie met de kandidaten.

De afvaller neemt afscheid in mineur
Na een ziekenhuisbezoek is de afvaller genoodzaakt om het spel te verlaten.

Gilles Van Bouwel praat na met de afvaller
"Die gaan wel teleurgesteld zijn."

Pano besteedt aandacht aan jongeren met eetstoornissen

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:38

Het aantal eetstoornissen bij jongeren tijdens de coronapandemie is sterk toegenomen. Zender Eén besteedt in een aflevering van ‘Pano’ aandacht aan dit onderwerp. De reportage is woensdag te zien.

In de uitzending wordt duidelijk dat er een groep jongere patiënten is bijgekomen die snel mager wordt. Esther en Cara vallen daar ook onder. Esther kreeg al op jonge leeftijd eetproblemen en werkt inmiddels aan haar herstel. Bij Cara heeft het lang geduurd voordat ze onder ogen wilde zien een eetstoornis te hebben.

Beide dames doen in de reportage hun verhaal. “Het is zo genormaliseerd om van het ene dieet naar het andere te gaan. Ik dacht dat wat ik deed nog niet zo gek was”, zegt Cara. “Al heel vroeg hoorde ik alleen: mager is mooi.”

Naast de ervaringen van Cara en Esther komt ook Eetherstel in Tienen in beeld. Dit is de afdeling van de psychiatrische kliniek Alexianen, die gespecialiseerd is in eetstoornissen. En er wordt gepraat over social media. Want jezelf constant vergelijken met anderen: dat is voor niemand goed.

‘Pano – Het eetprobleem’ is woensdag 28 september om 21.30 uur te zien op Eén en in de app van VRT NWS.

K3 doet mee aan 'Liefde Voor Muziek'

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 06:39

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want K3 zal binnenkort te zien zijn in het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek'. Dat kondigden de meisjes deze ochtend aan via instagram.

Via instagram stories maakten Hanne, Marthe en Julia bekend dat ze deelnemen aan het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Dat doen ze samen met artiesten zoals Günther Neefs, Metejoor, Stef Bos, DAAN, Portland en Jaap Reesema.

Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar wel kon VTM al zeggen dat de nieuwe afleveringen in het voorjaar van 2023 te zien zullen zijn via VTM en VTM GO.

Stay tuned voor meer info!

Ontdek meer