Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The Voice'

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:32

Gloria Monserez krijgt binnenkort een belangrijke rol in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze neemt de rol van host over terwijl An Lemmens geniet van haar moederschapsverlof.

De opnames van het komende seizoen, met de nieuwe coaches Mathieu Terryn en Jan Paternoster, zijn in volle gang. An Lemmens is de host van de show, maar maakte gisteren duidelijk opnieuw mama te zijn geworden en zal om die reden een tijdje niet in het programma te zien zijn. Ze keert weer terug als de liveshows worden uitgezonden. Gloria vangt haar taken in de tussentijd op.

“Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze kans en zeer vereerd dat ik voor even in de voetsporen van An Lemmens mag treden”, zegt een blije Gloria. “Ik beloof haar plechtig dat haar ‘The Voice’-kindje in goede handen is bij mij. Het is allemaal erg spannend en ik kijk er superhard naar uit om samen te werken met ervaren rotten als Koen Wauters en Natalia waar ik ongetwijfeld nog veel van zal kunnen leren.”

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

'Extreme Makeover Vlaanderen' nu online te zien!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:43

Heb je afgelopen zaterdag de eerste aflevering van 'Extreme Makeover Vlaanderen' gemist op tv? Geen zorgen, want je kan de aflevering nu ook gewoon online bekijken!

In 'Extreme Makeover Vlaanderen' neemt James Cooke samen met een team van experten, familie, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft.

Wil je de hele aflevering bekijken? Dan kan dat via deze link!

En hoewel het eerste seizoen nog maar net gestart is, gaat Play4 alvast op zoek naar nieuwe deelnemers voor het programma. Wil jij je graag kandidaat stellen? Dat kan dan hier!

Ontdek meer