Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The Voice'

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:32

Gloria Monserez krijgt binnenkort een belangrijke rol in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze neemt de rol van host over terwijl An Lemmens geniet van haar moederschapsverlof.

De opnames van het komende seizoen, met de nieuwe coaches Mathieu Terryn en Jan Paternoster, zijn in volle gang. An Lemmens is de host van de show, maar maakte gisteren duidelijk opnieuw mama te zijn geworden en zal om die reden een tijdje niet in het programma te zien zijn. Ze keert weer terug als de liveshows worden uitgezonden. Gloria vangt haar taken in de tussentijd op.

“Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze kans en zeer vereerd dat ik voor even in de voetsporen van An Lemmens mag treden”, zegt een blije Gloria. “Ik beloof haar plechtig dat haar ‘The Voice’-kindje in goede handen is bij mij. Het is allemaal erg spannend en ik kijk er superhard naar uit om samen te werken met ervaren rotten als Koen Wauters en Natalia waar ik ongetwijfeld nog veel van zal kunnen leren.”

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer