Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The Voice'

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:32

Gloria Monserez krijgt binnenkort een belangrijke rol in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze neemt de rol van host over terwijl An Lemmens geniet van haar moederschapsverlof.

De opnames van het komende seizoen, met de nieuwe coaches Mathieu Terryn en Jan Paternoster, zijn in volle gang. An Lemmens is de host van de show, maar maakte gisteren duidelijk opnieuw mama te zijn geworden en zal om die reden een tijdje niet in het programma te zien zijn. Ze keert weer terug als de liveshows worden uitgezonden. Gloria vangt haar taken in de tussentijd op.

“Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze kans en zeer vereerd dat ik voor even in de voetsporen van An Lemmens mag treden”, zegt een blije Gloria. “Ik beloof haar plechtig dat haar ‘The Voice’-kindje in goede handen is bij mij. Het is allemaal erg spannend en ik kijk er superhard naar uit om samen te werken met ervaren rotten als Koen Wauters en Natalia waar ik ongetwijfeld nog veel van zal kunnen leren.”

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:14

Meteen na het afronden van ‘De Mol’ wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen. En daarvoor wordt gezocht naar nieuwe kandidaten! Denk jij net zo’n goede saboteur te zijn als Senne? Of het spel net zo briljant te kunnen spelen als winnaar Bernard? Dan is dit je kans om je in te schrijven.

Net zoals voorgaande jaren reist ‘De Mol’ ook dit keer weer af naar een onbekende locatie voor een nieuw seizoen van het programma. Welke locatie dat is en wanneer de opnames plaats zullen vinden, is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er een kans bestaat dat jíj daar onderdeel van uit zal maken. GoPlay zoekt namelijk naar nieuwe kandidaten en iedereen mag zich inschrijven.

Hoe dat inschrijven werkt? Simpel: je gaat naar deze website, vult een vragenlijst in en neemt een kort introductiefilmpje op. Zorg ervoor dat je opvalt, want naast jou zijn er nog duizenden andere mensen die de kans zullen wagen!

Ontdek meer