Junior Planckaert gaat met programma op zoek naar liefde

Karen Luiken-31 maart 2022 om 15:44

Junior Planckaert gaat op zoek naar de ware liefde. Niet via een datingapp, niet door ouderwets in de kroeg iemand te versieren, maar met een nieuw programma. De realityster is vanaf dinsdag 19 april te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’.

Junior is een jonge kerel van 29 jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen. Als het even kan met iemand aan zijn zijde. Maar ja… Waar vind je die iemand? Met behulp van psychologe Sarah Van Pelt gaat hij op televisie op zoek naar de perfecte match. Andere hulptroepen die worden ingeschakeld zijn Stephanie en Juniors goede vriend Bram. Zij kennen Junior als geen ander en geven hem wijze raad.

Het is nu vier jaar geleden dat Junior na een relatie van acht jaar weer vrijgezel werd. Sindsdien beleefde hij een paar korte relaties, maar serieus werd het nooit. Met het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ probeert hij daar verandering in te brengen. Het datingprogramma is vanaf 19 april te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer