Junior Planckaert gaat met programma op zoek naar liefde

Karen Luiken-31 maart 2022 om 15:44

Junior Planckaert gaat op zoek naar de ware liefde. Niet via een datingapp, niet door ouderwets in de kroeg iemand te versieren, maar met een nieuw programma. De realityster is vanaf dinsdag 19 april te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’.

Junior is een jonge kerel van 29 jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen. Als het even kan met iemand aan zijn zijde. Maar ja… Waar vind je die iemand? Met behulp van psychologe Sarah Van Pelt gaat hij op televisie op zoek naar de perfecte match. Andere hulptroepen die worden ingeschakeld zijn Stephanie en Juniors goede vriend Bram. Zij kennen Junior als geen ander en geven hem wijze raad.

Het is nu vier jaar geleden dat Junior na een relatie van acht jaar weer vrijgezel werd. Sindsdien beleefde hij een paar korte relaties, maar serieus werd het nooit. Met het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ probeert hij daar verandering in te brengen. Het datingprogramma is vanaf 19 april te zien op Eén.

Kijk hier naar de nieuwste beelden van #LikeMe

Karen Luiken-07 december 2022 om 18:19

De vierde reeks wordt helaas de laatste reeks van de populaire Ketnet-serie #LikeMe. Slechte zaak natuurlijk, maar gelukkig is het avontuur nog niet voorbij. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de eerste beelden daarvan zijn zojuist verschenen!

In het vierde seizoen is het laatste jaar in het SAS aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.

"De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten", aldus de cast. "Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan. Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat #LikeMe niet stopt. Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien. Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen!"

De vierde reeks gaat vanaf 11 januari van start, maar diehard fans kunnen de eerste afleveringen op 6, 7 en 8 januari al bekijken tijdens een avant-première in verschillende Kinepolis-vestigingen. De volledige cast zal daarbij aanwezig zijn. Op 6 januari kun je terecht in Kortrijk en Oostende, op 7 januari in Gent en Antwerpen en op 8 januari in Leuven en Hasselt.

Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Ontdek meer