Zien: eerste beelden van 'Welkom in de Familie'

Amber Schepers-29 maart 2022 om 11:25

Er komen weer een heleboel gloednieuwe programma’s naar VTM. Morgen is het de beurt aan Julie Van den Steen om het nieuwe reality spelprogramma ‘Welkom in de Familie’ het startschot te geven.

In het nieuwe programma 'Welkom in de Familie' nemen onbekende Vlamingen voor enkele dagen iemands leven helemaal over. Elke week belandt een kandidaat in een onbekend gezin, waar hij of zij één van de gezinsleden mag vervangen. De hele week lang moeten de kandidaten hun oren en ogen openhouden om een reeks vragen juist te beantwoorden. Wanneer ze dit tot een goed einde brengen, kunnen ze tot wel 9000 euro verdienen voor de geldpot. Aan het einde van de rit staat de kandidaat oog in oog met een line-up van vijf mensen. Eén van die vijf hoort écht in de familie.

Morgen is het zover, dan komt de eerste aflevering op antenne en het wordt al meteen heel spannend. Julie Van den Steen ontvoert haar eerste kandidaat Wout halsoverkop uit zijn slaapkamer en dropt hem in het leven van slagerszoon Victor. En dat leven is toch wel speciaal, zo leert Wout al snel enkele speciale eetgewoontes en mag hij pensen draaien en verkopen op de markt. Speciaal voor de gelegenheid brengt Julie ook een bevallige assistent mee: bekende s(ch)lager Bart Kaëll. Als dat maar goed afloopt!

Hoeveel geld zal Wout in de groepspot brengen en slaagt hij erin om de enige echte Victor uit een line-up van vijf mogelijke slagerszonen te halen?

Bekijk nu al de eerste beelden!

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer