Zien: eerste beelden van 'Welkom in de Familie'

Amber Schepers-29 maart 2022 om 11:25

Er komen weer een heleboel gloednieuwe programma’s naar VTM. Morgen is het de beurt aan Julie Van den Steen om het nieuwe reality spelprogramma ‘Welkom in de Familie’ het startschot te geven.

In het nieuwe programma 'Welkom in de Familie' nemen onbekende Vlamingen voor enkele dagen iemands leven helemaal over. Elke week belandt een kandidaat in een onbekend gezin, waar hij of zij één van de gezinsleden mag vervangen. De hele week lang moeten de kandidaten hun oren en ogen openhouden om een reeks vragen juist te beantwoorden. Wanneer ze dit tot een goed einde brengen, kunnen ze tot wel 9000 euro verdienen voor de geldpot. Aan het einde van de rit staat de kandidaat oog in oog met een line-up van vijf mensen. Eén van die vijf hoort écht in de familie.

Morgen is het zover, dan komt de eerste aflevering op antenne en het wordt al meteen heel spannend. Julie Van den Steen ontvoert haar eerste kandidaat Wout halsoverkop uit zijn slaapkamer en dropt hem in het leven van slagerszoon Victor. En dat leven is toch wel speciaal, zo leert Wout al snel enkele speciale eetgewoontes en mag hij pensen draaien en verkopen op de markt. Speciaal voor de gelegenheid brengt Julie ook een bevallige assistent mee: bekende s(ch)lager Bart Kaëll. Als dat maar goed afloopt!

Hoeveel geld zal Wout in de groepspot brengen en slaagt hij erin om de enige echte Victor uit een line-up van vijf mogelijke slagerszonen te halen?

Bekijk nu al de eerste beelden!

Kijk hier naar de nieuwste beelden van #LikeMe

Karen Luiken-07 december 2022 om 18:19

De vierde reeks wordt helaas de laatste reeks van de populaire Ketnet-serie #LikeMe. Slechte zaak natuurlijk, maar gelukkig is het avontuur nog niet voorbij. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de eerste beelden daarvan zijn zojuist verschenen!

In het vierde seizoen is het laatste jaar in het SAS aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.

"De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten", aldus de cast. "Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan. Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat #LikeMe niet stopt. Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien. Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen!"

De vierde reeks gaat vanaf 11 januari van start, maar diehard fans kunnen de eerste afleveringen op 6, 7 en 8 januari al bekijken tijdens een avant-première in verschillende Kinepolis-vestigingen. De volledige cast zal daarbij aanwezig zijn. Op 6 januari kun je terecht in Kortrijk en Oostende, op 7 januari in Gent en Antwerpen en op 8 januari in Leuven en Hasselt.

Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Ontdek meer