De winnaars van 'De Verraders' zijn bekend

Karen Luiken-29 maart 2022 om 05:14

Het grote spel in ‘De Verraders’ is gespeeld. Het programma kwam gisterenavond tot een spannende ontknoping, waarbij de bondgenoten zich als grote winnaars kroonden.

Het spel kende in de laatste aflevering een grote twist. De bondgenoten besloten na een verrassende bekentenis van Loïc namelijk niet hem maar Hannelore uit het kasteel te verbannen. Loïc betrad echter de spelregels en moest ‘De Verraders’ alsnog verlaten.

Voor collega-verrader Jamie-Lee zat er niks anders op dan het spel solo door te zetten. Ze vermoordde Maureen, waarna ook zij ontmaskerd werd aan de ronde tafel. Niels Albert, Kim Van Oncen, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn bleven over als winnaars van het spel.

“Ik wil vooral zeggen dat ik blij ben dat ik hier eindelijk mag staan”, klonk het bij Jamie-Lee toen ze werd verbannen. “Ik had oprecht liever een andere band met jullie opgebouwd. Want nogmaals: ik ben in het echte leven geen leugenaar en geen bedrieger. Sorry als ik jullie vertrouwen heb verbroken. Maar goed bezig bondgenoten want ik ben de laatste verrader.”

Op donderdag 31 maart zendt VTM om 20.35 uur nog een reünie-aflevering uit van ‘De Verraders’. Daarin blikken de deelnemers terug op het avontuur en het spel dat ze hebben gespeeld.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer