‘De Cooke & Verhulst Show’ komt terug!

Dieter Blarinckx-12 augustus 2021 om 08:18

Boezemvriendjes James Cooke en Gert Verhulst hebben leuk nieuws bekendgemaakt want binnenkort zullen ze terug samen te zien zijn in het tweede seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’.

“Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuwe wind, hé James. Een beetje frisser, wat fijngevoeliger, wat intelligenter en meer diepgang in de gesprekken”, klinkt het in hun aankondiging online.

In het tweede seizoen zullen er meer vaste tafelgasten te zien zijn. Zo zijn Tine Embrechts, Margriet Hermans en Rani De Coninck een vaste waarde tijdens dit tweede seizoen. Ook auteur Herman Brusselmans zal vaak de revue passeren.

‘De Coole & Verhulst Show’ zal binnenkort te zien zijn via Play4 en online via GoPlay.be. Hier vind je alvast meer info.

Zien: Amy blij met vertrek uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 11:15

Amy zal er geen nacht wakker van liggen dat ze door het publiek uit ‘Big Brother’ is gestemd. De blondine laat in haar exit-interview weten blij te zijn. “Ik had al snel door dat dit niks voor mij is.”

De ‘Big Brother’-bewoners werden anderhalve week geleden verrast met de komst van Amy en Eveline. Eerstgenoemde alles behalve een gemakkelijke start. Ze had niet het gevoel dat ze in de groep paste en werd vaak wenend op beeld vastgelegd. “Het was een superzwaar experiment”, zegt Amy nu.

“Ik begon er volle moed aan, maar ik kreeg al snel door dat dit ‘m niet ging worden. Achteraf gezien heb ik nul fysieke prikkels gekregen. Dat maakte het voor mij heel moeilijk, want ik heb elf dagen niks kunnen doen buiten nadenken en praten. Een dag wordt heel lang als je helemaal niks te doen hebt. Je zit met veertien mensen in één huis. Dat is intens, ik kan het niet anders zeggen.”

Deze kandidaat heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:11

Het was gisteren een spannende avond voor drie bewoners van het ‘Big Brother’-huis. De nieuwelingen Amy, Eveline en Leroy werden door hun medekandidaten genomineerd en liepen daarom het risico naar huis te worden gestuurd. Leroy kreeg al snel te horen dat hij genoeg stemmen had gekregen en daarom safe zat. Niet veel later kreeg Eveline hetzelfde bericht. Met als gevolg: Amy heeft haar koffers moeten pakken.

De tijd van Amy in het ‘Big Brother’-huis was kort en bondig. Of ze ervan baalt nu al weg te moeten? Integendeel. Met tranen van blijdschap liet ze haar medebewoners achter zich. “Het zijn echt mijn mensen niet”, zei ze. “Je kan je niet voorstellen hoe vals ze zijn.”

Ontdek meer