Dit is de winnaar van ‘Big Brother’

Karen Luiken-27 maart 2022 om 07:30

Het zit erop. Het grote ‘Big Brother’-avontuur is met de aflevering van zaterdagavond aan een einde gekomen. Kristof, Grace en Salar hebben het ’t langste volgehouden en stonden in de finale. Maar wie ging er met het grote geldbedrag vandoor?

Een week geleden werd het ‘Big Brother’-huis nog bewoond door vier mensen. Naast de drie finalisten Kristof, Grace en Salar was ook Nouchine nog even van de partij. Zij werd woensdag weggestemd en moest dus net voor het grote eindspektakel haar koffers pakken.

De overige drie kandidaten streden tijdens de liveshow van zaterdagavond voor de winst. De kijkers brachten massaal hun stem uit en deden dat vooral voor Salar. Hij mag zich dan ook de winnaar van ‘Big Brother’ noemen en gaat naar huis met 69.815 euro.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer