Vanavond start het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids'

Dieter Blarinckx-25 maart 2022 om 07:06

Het gloednieuwe seizoen van de populaire talentenjacht 'The Voice Kids' start deze avond op VTM en VTM GO.

In dit nieuwe seizoen kruipt K3 in de nieuwe formatie met Julia in de grote rode stoel. Ook de Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence en onze eigen Metejoor treden voor het eerst als coach op. Maksim Stojanac, vooral bekend van '#LikeMe', zal voor het eerst te zien zijn als presentator naast An Lemmens.

Starten doen ze met de vaste waarde van het programma: de Blind Auditions. Daarop volgen de Knock-Outs, waarna ook uiteindelijk de grote finale volgt. De winnaar krijgt een studiebeurs ter waarde van 10.000 euro.

'The Voice Kids', iedere vrijdag om 20u35 bij VTM of online via VTM GO!

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer