Zien: eerste beelden van 'I Can See Your Voice' met Natalia!

Amber Schepers-24 maart 2022 om 13:32

Vanaf deze week kunnen we weer elke zaterdagavond in de zetel kruipen voor het gloednieuwe programma ‘I Can See Your Voice’ op VTM. In de muzikale spelshow komt er elke week een mystery guest en deze week is dat niemand minder dan Natalia!

Het is weer uitkijken naar het weekend, want de nieuwe spelshow 'I Can See Your Voice' zal weer voor veel spektakel zorgen. In het programma gaan elke week twee kandidaten op zoek naar wie er echt of net slecht zingt, maar zal het hen lukken om de echte zanger of zangeres te ontmantelen? Om hen te helpen, krijgen ze advies van 4 panelleden: Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers.

Deze week wordt de eerste aflevering al meteen goed ingezet met mystery guest Natalia (41). De Kempische souldiva zal samen met haar twee fans Davina en Rachel speuren naar de enige echte of slechte zanger(es). De zeven performers die in de eerste aflevering hun kans wagen, zijn: het popidool, de acrobate, de drummer, de graffiti artist, de chansonnier, miss extravaganza en de bokser.

Elke spelronde krijgen Davina en Rachel de opdracht om een performer, waarvan ze denken dat die niet kan zingen, te elimineren. De performer die alle eliminatierondes overleeft, zingt uiteindelijk een duet met Natalia, maar hoe zal dat klinken? Als Davina en Rachel juist raden, winnen ze 2.500 euro. Zo niet, dan gaat de valse zanger(es) die iedereen misleidde met de prijzenpot naar huis.

Bekijk nu al de eerste beelden!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer