Zien: eerste beelden van 'I Can See Your Voice' met Natalia!

Amber Schepers-24 maart 2022 om 13:32

Vanaf deze week kunnen we weer elke zaterdagavond in de zetel kruipen voor het gloednieuwe programma ‘I Can See Your Voice’ op VTM. In de muzikale spelshow komt er elke week een mystery guest en deze week is dat niemand minder dan Natalia!

Het is weer uitkijken naar het weekend, want de nieuwe spelshow 'I Can See Your Voice' zal weer voor veel spektakel zorgen. In het programma gaan elke week twee kandidaten op zoek naar wie er echt of net slecht zingt, maar zal het hen lukken om de echte zanger of zangeres te ontmantelen? Om hen te helpen, krijgen ze advies van 4 panelleden: Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers.

Deze week wordt de eerste aflevering al meteen goed ingezet met mystery guest Natalia (41). De Kempische souldiva zal samen met haar twee fans Davina en Rachel speuren naar de enige echte of slechte zanger(es). De zeven performers die in de eerste aflevering hun kans wagen, zijn: het popidool, de acrobate, de drummer, de graffiti artist, de chansonnier, miss extravaganza en de bokser.

Elke spelronde krijgen Davina en Rachel de opdracht om een performer, waarvan ze denken dat die niet kan zingen, te elimineren. De performer die alle eliminatierondes overleeft, zingt uiteindelijk een duet met Natalia, maar hoe zal dat klinken? Als Davina en Rachel juist raden, winnen ze 2.500 euro. Zo niet, dan gaat de valse zanger(es) die iedereen misleidde met de prijzenpot naar huis.

Bekijk nu al de eerste beelden!

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Vervanger gezocht voor 'Big Brother'-presentator Peter Van de Veire

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:18

Er gaat iets veranderen in het aankomende seizoen van ‘Big Brother’. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen zal Peter Van de Veire dit jaar niet samen met Geraldine Kemper de presentatie op zich nemen. Volgens Showbizz24 wordt er gezocht naar een vervanger voor hem.

Peter is teruggekeerd naar zender Eén en zal de hernieuwde versie van ‘Eurosong’ gaan presenteren. Die show, een Vlaamse preselectie van het songfestival, begint op zaterdag 14 januari. Volgens Showbizz24 zal Peter om die reden hoogstwaarschijnlijk niet van de partij zijn bij het Play4-programma ‘Big Brother’.

Een officieel bericht over het mogelijk vervangen van de presentator in ‘Big Brother’ is er nog niet. Laat staan dat het al duidelijk is wie zijn plek over zou nemen. We’ll keep you posted!

Ontdek meer