"Jennifer Aniston en David Schwimmer zijn aan het daten"

Christophe Moons-11 augustus 2021 om 04:24

Heeft de 'Friends'-reünie de vonk tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer weer doen overslaan? De fans gaan alvast wild op Twitter.

Eerst een reünie, daarna een limited-edition kledinglijn en nu een heuse love story tussen Rachel en Ross... maar dan in real life. Is dit een droom?!

Jep, als je denkt alles te hebben gehoord, is daar plots het nieuws dat Jennifer en David aan het daten zijn. Het is de Britse tabloid Closer die de bom dropte en naar verluidt uit héél goede bron vernam dat David afgelopen maand van New York naar Los Angeles vloog om bij Jennifer te zijn. Zou het eindelijk? Na 20 jaar...

"Tijdens de reünie was het voor David en Jen duidelijk dat de chemie er nog steeds is", vertelt de bron. "Na de opnames begonnen ze met elkaar te sturen en afgelopen maand hebben ze enkele dagen samen doorgebracht bij Jennifer in LA." De acteurs zouden ook samen gespot zijn in Santa Barbara, op één van de favoriete wijngaarden van Jennifer waar ze samen wandelden, wijn dronken en vooral veel plezier hadden.

Op de reünie verklapten de twee dat ze in het begin van hun 'Friends'-carrière een hevige crush hadden op elkaar, maar het door omstandigheden nooit tot een relatie was gekomen. Volgens Closer is de situatie nu anders. "Jennifer had sinds november vorig jaar een relatie met een producer, maar die liep afgelopen maand op de klippen omdat ze kampte met onzekerheden omtrent haar exen", klink het. "David werd onlangs dan weer gefotografeerd arm in arm met een mysterieuze vrouw, maar vrienden zeggen dat zijn gevoelens voor Jennifer een nieuwe relatie in de weg staan."

Of de twee écht aan het daten zijn, is natuurlijk - zoals altijd - even afwachten. Via hun woordvoerders laten ze alvast weten "de geruchten te ontkennen", maar wellicht volgt er later nog een uitgebreidere verklaring. De fans wachten daar alvast niet op en maakten de acteurs op een paar uur tijd trending op Twitter.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer