"Jennifer Aniston en David Schwimmer zijn aan het daten"

Christophe Moons-11 augustus 2021 om 04:24

Heeft de 'Friends'-reünie de vonk tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer weer doen overslaan? De fans gaan alvast wild op Twitter.

Eerst een reünie, daarna een limited-edition kledinglijn en nu een heuse love story tussen Rachel en Ross... maar dan in real life. Is dit een droom?!

Jep, als je denkt alles te hebben gehoord, is daar plots het nieuws dat Jennifer en David aan het daten zijn. Het is de Britse tabloid Closer die de bom dropte en naar verluidt uit héél goede bron vernam dat David afgelopen maand van New York naar Los Angeles vloog om bij Jennifer te zijn. Zou het eindelijk? Na 20 jaar...

"Tijdens de reünie was het voor David en Jen duidelijk dat de chemie er nog steeds is", vertelt de bron. "Na de opnames begonnen ze met elkaar te sturen en afgelopen maand hebben ze enkele dagen samen doorgebracht bij Jennifer in LA." De acteurs zouden ook samen gespot zijn in Santa Barbara, op één van de favoriete wijngaarden van Jennifer waar ze samen wandelden, wijn dronken en vooral veel plezier hadden.

Op de reünie verklapten de twee dat ze in het begin van hun 'Friends'-carrière een hevige crush hadden op elkaar, maar het door omstandigheden nooit tot een relatie was gekomen. Volgens Closer is de situatie nu anders. "Jennifer had sinds november vorig jaar een relatie met een producer, maar die liep afgelopen maand op de klippen omdat ze kampte met onzekerheden omtrent haar exen", klink het. "David werd onlangs dan weer gefotografeerd arm in arm met een mysterieuze vrouw, maar vrienden zeggen dat zijn gevoelens voor Jennifer een nieuwe relatie in de weg staan."

Of de twee écht aan het daten zijn, is natuurlijk - zoals altijd - even afwachten. Via hun woordvoerders laten ze alvast weten "de geruchten te ontkennen", maar wellicht volgt er later nog een uitgebreidere verklaring. De fans wachten daar alvast niet op en maakten de acteurs op een paar uur tijd trending op Twitter.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer