Cast 'Friends' brengt limited-edition kledinglijn uit met iconische taglines

Christophe Moons-04 augustus 2021 om 02:30

Could we be any more excited?! Na hun meer dan gesmaakte reünie in mei heeft de cast van 'Friends' een extra verrassing voor ons: een limited-edition kledinglijn met iconische taglines uit de serie.

De 'Friends: The Reunion Cast Collection' bestaat uit T-shirts, hoodies, baseballcaps, tanks en koffiemokken geïllustreerd met iconische momenten en taglines uit de serie. Het is een samenwerking tussen de cast en kledingconcept Represent. De collectie bestaat uit drie delen uit respectievelijk seizoenen 1 t.e.m. 3, 4 t.e.m. 6 en 7 t.e.m. 10. Elk deel zal slechts een maand online te koop zijn en daarna... nooit meer.

Maar er is meer: Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry en Matt LeBlanc hebben beloofd om 50% van de opbrengst van de verkoop aan een goed doel te schenken. Elke acteur koos zelf een doel dat hem of haar nauw aan het hart ligt.

De collectie van seizoenen 1 t.e.m. 3 shoppen doe je hier. Wacht niet te lang, want deze staat zoals gezegd maar 4 weken online en op = op!

‘Tien Om Te Zien’ keert terug!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:09

Na het succes van de eenmalige aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ afgelopen zomer, heeft VTM nu bekendgemaakt dat het eens zo populaire muziekprogramma deze zomer een comeback maakt! ‘Tien Om Te Zien’ zal deze zomer maar liefst acht weken te vinden zijn in Middelkerke, mét Anne De Baetzelier en Willy Sommers! Het was tijdens de ochtendshow van Qmusic dat Anne en Willy dat leuke nieuws bekendmaakten.

"Wie "Tien om te zien" zegt, zegt Willy en Anne. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn", klinkt het bij VTM-netmanager Maarten Janssen.

Meer info zal ongetwijfeld snel droppen!

Beeld: Qmusic - DPG Media

'De Verhulstjes' zijn terug: bekijk hier de eerste beelden

Simon Smetryns-21 januari 2022 om 16:45

Binnenkort kan je kijken naar het derde seizoen van 'De Verhulstjes'. Daarin volgt Play4 en GoPlay opnieuw het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie. Met als uitvalbasis: Antwerpen.

Ontdek meer