De 6 leukste plaatsen om je Milka paaseitjes te verstoppen!

Lola Obasuyi Van Acker-23 maart 2022 om 13:45

De verrijzenis van Jezus is het perfecte excuus om je een hele dag vol te proppen met lekkere paaseitjes. Wij geven je alvast de perfecte plaatsen om je Milka paaseieren te verstoppen!

1. Verstopt in in de Sanseveria plant die al 9 dagen om water schreeuwt

Wil je iedereen te slim af zijn? Dan is dit de ideale verstopplaats. Een plaats waar niemand gaat zoeken en er dus meer paaseitjes voor jezelf overblijven! Daarna is het echt wel tijd om je plant water te geven…

2. Tussen je cursus Statistiek

Last van uitstelgedrag? Geen zorgen, want wij hebben de perfecte oplossing gevonden. Een paaseitje voor elke goede student die per hoofdstuk een beloning krijgt OF als troostprijs om jezelf te verrassen in augustus wanneer je je boek terug openslaat…

3. In de zak van een stofzuiger

Maak jij je handen niet graag vuil? Slecht nieuws, want als je alle eitjes wilt vinden, moet je er natuurlijk wel iets voor over hebben. Wie écht van chocolade houdt, gaat all the way. En op die manier wordt die zak misschien toch ooit eens geleegd?

4. Verstopt onder de hoop kleren in je zus haar kamer

Je weet wat ze zeggen: rust in je huis is ruimte in je hoofd! Op deze manier ben je een echte wereldverbeteraar en stimuleer je anderen om hun boeltje op te ruimen. Opgepast, het eitje kan er dan wel langer dan drie weken liggen.

5. In de kap van iemand's hoodie

Tijd voor een spelletje warm-koud! Voor de masterminds die eens goed met een ander willen lachen, is dit de perfecte verstopplaats. Want wat er is nu grappiger dan iemand die urenlang blijft zoeken terwijl het eitje gewoon zit te chillen in hun kap?

6. Tussen de berg afwas van je kotgenoten

Die berg afwas blijft zich opstapelen, het wordt dus hoog tijd om daar iets aan te doen. Een subtiele hint mét beloning? Succes gegarandeerd

Zie jij het nog grootser en wil je graag nog meer inspiratie voor een paasei-zoektocht? Onze Insider Fabian Feyaerts is al vroeg uit de veren om ons zijn geheime plekjes te laten zien! Check het hier in de video.

Als je een van deze verstopplaatsen zou gebruiken OF je hebt zelf originele plaatsen in gedachten, post je Milka eitjes dan zeker op je social media en vergeet niet de hashtag #MilkaHidingPlaces toe te voegen en @milka_belgium te taggen

Hands Off My Chocolate introduceert vegan melkchocoladereep

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:03

Goed nieuws voor vegans. Na het grote succes van de eerder uitgebrachte plantaardige chocoladeproducten van Hands Of My Chocolate komt het merk nu ook met een vegan variant van de klassieke melkchocoladereep.

De nieuwe Smooth No M!lk-reep is gemaakt van rijstmelk en een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné. Met als resultaat: een traktatie die net zo romig en vol van smaak is als een ‘normale’ melkchocoladereep.

“We willen bij Hands Off dat je als chocolate lover net zo lekkere vegan chocolade moet kunnen eten als de lekkerste melkchocolade. Dat ook daadwerkelijk realiseren was echt wel een uitdaging”, zegt Kitty Smeeten van Hands Off My Chocolate. “Het is moeilijk om vegan ‘melkchocolade’ te maken die net zo romig is als een echte melkchocoladereep. We zijn er maanden mee bezig geweest, hebben meerdere keren getest en zijn nu super trots op onze lekkere romige vegan Smooth No M!lk.”,

Zo maak je thuis zélf bubble tea

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 18:35

De laatste jaren is het Aziatische drankje bubble tea ook énorm aan populariteit aan het winnen in ons land. En wij gaan je zomer nog beter maken: wij hebben een gemakkelijk en vooral goedkoop recept om thuis zélf aan de slag te gaan om een heerlijke bubble tea te maken!

De échte bubble tea is een combinatie van thee, melk, tapioca balletjes en eventueel vruchtensiroop. Deze tapioca balletjes kan je best vergelijken met de textuur van gummibeertjes.

Check hieronder wat je zeker in huis moet halen om zelf zo’n bubble tea te maken:

BENODIGDHEDEN:

 • 2 zakjes zwarte thee
 • 300 milliliter water (voor de zwarte thee)
 • 1 kopje zwarte Tapioca-parels (sago)
 • 900 milliliter water (voor het koken van de sago)
 • 125 millilter verse melk
 • 52 gram eetlepels suiker
 • ijsklontjes

RECEPT:

 • Doe de twee zakjes zwarte thee in een kopje en giet er 300 milliliter gekookt water bij.
 • Laat de thee 3-5 minuten trekken. Verwijder de theezakjes en laat ze afkoelen.
 • Breng 900 milliliter water aan de kook.
 • Voeg de zwarte Tapioca balletjes aan het water toe. Roer dit continu door zodat het niet aan elkaar plakt.
 • Kook het op middelhoog vuur. Voeg zo nodig water toe tot de balletjes gaar en doorschijnend zijn.
 • Giet de balletjes af en was ze onder de kraan met koud water.
 • Los bruine suiker op in het water en doe hier de gekookte balletjes in. Dit voorkomt dat het aan elkaar plakt.
 • Doe in een groot drinkglas de gekookte zwarte Tapioca balletjes op de bodem van de beker. Voeg suiker of honing toe.
 • Giet er vervolgens de zwarte thee overheen.
 • Voeg de verse melk toe en meng dit er goed door.
 • Voeg vervolgens de ijsklontjes toe aan het glas. Even goed roeren.
 • Enjoy!

Check hieronder ook een video met meer details:

Ontdek meer