Gianni uit 'Temptation Island' aangehouden voor groot crystalmethlab

Karen Luiken-22 maart 2022 om 06:36

Gianni uit ‘Temptation Island’ is aangehouden. De vriend van Melissa wordt verdacht in een onderzoek naar het grootste crystalmethlab dat ooit in Nederland is aangetroffen. Dat meldt L1.

Het lab werd in juli 2021 al ontdekt in Nederweert. Toch werden er twee weken geleden pas drie mensen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij het lab.

De politie heeft invallen gedaan in woningen en bedrijfspanden van Gianni. Vanwege een vakantie in Dubai was hij op dat moment niet thuis. Zijn vriendin Melissa wordt niet verdacht.

Gianni en Melissa deed in 2020 mee aan ‘Temptation Island’. Lang hielden ze de ultieme relatietest niet vol. Het koppel werd weggestuurd omdat ze telefoons hadden meegesmokkeld waarmee ze met elkaar konden communiceren.

TikTok-sensatie Noodle is overleden

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:21

Droevig nieuws uit de online wereld want Noodle, de schattige mopshond die TikTok veroverde, is dit weekend helaas overleden. Dat maakte zijn baasje bekend op het sociale media-platform. Noodle werd 14 jaar.

Noodle was een van de populairste honden op sociale media. Op TikTok alleen al had de mopshond zo’n 4,5 miljoen volgers. Maar afgelopen vrijdag overleed het beestje helaas op natuurlijke wijze. En dat gebeurde ook in de armen van zijn baasje, Jonatan Graziano.

“Dit is ongelooflijk triest, dit is ongelooflijk moeilijk. Het is een dag waarvan ik altijd wist dat hij zou komen, maar waarvan ik nooit had gedacht dat hij zou komen. Hoewel dit heel triest is, wilde ik het jullie laten weten en wilde ik jullie aanmoedigen om Noodle te vieren terwijl we dit verdriet verwerken.”

“Noodle stierf thuis in de armen van zijn baasje. Hij heeft miljoenen mensen gelukkig gemaakt. Bedankt om van hem te houden. Bedankt om ons te omarmen”, klinkt het op TikTok.

Check de droevige aankondiging hier:

Vapes met smaakje volgend jaar verboden in Nederland

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:07- Foto:

Photo by Chiara Summer on Unsplash

E-sigaretten met een smaakje zijn vanaf 1 oktober 2023 verboden in Nederland. Alleen de smaak tabak is dan nog toegestaan. Dat meldt de Staatscourant.

Helemaal als een verrassing komt het nieuws niet. Het verbod werd twee jaar geleden al aangekondigd, maar liep vertraging op en zal dus pas volgend jaar worden ingesteld.

Verleidelijke en exotische smaakjes als watermeloen of framboos zijn nu populair onder jongeren, maar met de nieuwe regel moet dat veranderen. Gehoopt wordt dat deze doelgroep minder snel gestimuleerd zal worden om te beginnen met roken.

Ontdek meer